„Saracilor!”. A murit jandarmul care isi batea joc de cei cu masca. Avea coronavirus

news

Ionut Campean, jandarmul din Sibiu care posta mesaje batjocoritoare la adresa celor care purtau masca si isi luau masuri de protectie impotriva infectarii, a fost ucis de noul coronavirus in cursul serii de miercuri, 29 octombrie, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta.

Ionut Campean, in varsta de 43 de ani, a aflat in urma cu cateva zile ca este bolnav de COVID-19 iar pe 23 de octombrie a fost internat in spital. El a postat un mesaj disperat de pe patul de spital.

Insa, nu demult, acealsi jandarm posta mesaje batjocoritoare la adresa celor care purtau masca.

Prefectura Sibiu a transmis intr-un comunicat ca militarul a fost tratat conform protocolului si a resurselor disponibile pe sectie, insa evolutia bolii, in cazul sau, a fost una defavorabila care a dus la deces.

„Evolutia insa a fost una nefavorabila, pacientul avand afectare pulmonara masiva, confirmata de examinarea CT. In cursul serii trecute, a suferit un stop cardio-respirator neresuscitabil”, a mai transmis sursa citata.

De asemenea, si jandermeria Sibiu a transmis un mesaj de condoleante dupa aflarea vestii ca Ionut Campean a fost rapus de coroanvirus.

„O veste trista ne-a cutremurat pe toti in aceasta dimineata. Colegul nostru, care era internat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu fiind confirmat pozitiv in urma testarii SARS-Cov-2, a incetat din viata. Suntem alaturi de familia indurerata si resimtim, cu profund regret, pierderea unui camarad de nadejde si a unui om bun. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!”, transmite Jandarmeria Sibiu pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: