Sare in aer PSD Cluj in prag de turul doi. Liviu Alexa, catalogat drept „gangster” de un deputat PSD

politica

Horia Nasra, deputat PSD de Cluj, spune despre seful PSD Cluj, Liviu Alexa, ca este un „gangster bipolar”. PSD Cluj este zguduit de un nou scandal cu doar doua zile inainte de turul doi al prezidentialelor.

„Finalul campaniei electorale ne aduce o surpriza neplacuta in Cluj. Intrusii cocotati in fruntea PSD Cluj au incropit nestatutar un birou municipal in Turda si l-au exclus din #PSD pe Matei Cristian, primarul municipiului Turda.

Motivele sunt simple! Vor sa distruga organizatia pentru ca sunt intr-un BLAT evident cu cei din PNL!

In ultimele opt saptamani am vazut atacuri grosolane, exclusiv la adresa membrilor PSD Cluj, colegi amenintati, dati afara din partid, primari exclusi din PSD, organizatii distruse, familii amenintate si terorizate prin atacuri grosolane realizate de site-ul intrusului, asa-zis ”jurnalist”, in timp ce campania electorala s-a rezumat la 26 de poze pe facebook, cea mai slaba campanie electorala cu cel mai slab rezultat din istoria PSD Cluj.

Acesti trei intrusi vor deveni doar o amintire trista pentru PSD Cluj si va asigur ca voi continua sa lupt contra acestor gangsteri bipolari care au jignit clujenii, presa, societatea civila si colegii de partid”, a scris Horia Nasra pe Facebook.

Nasra face referire la Liviu Alexa, seful PSD Cluj, care a fost instalat de Dancila in locul sau in urma cu o luna, si la presedintele executiv al PSD Cluj, Adrian Mladinoiu, fost sofer al lui Liviu Dragnea.

Viorica Dancila a obtinut doar 7% in Cluj-Napoca la primul tur al prezidentialelor.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: