Sarmalache, noul guru al PSD. Un mesaj lansat de cel mai bine platit TVR-ist, preluat cu copy-paste de Marcel Ciolacu

politica

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a acuzat PNL, miercuri seara, ca este principalul vinovat de decesele cauzate de COVID-19 intrucat acestea ar fi avut loc cu precadere in „administratiile PNL”. Cu 24 de ore mai devreme, acest mesaj era lansat pe Facebook de Ionut Cristache, realizatorul emisiunii Romania 9 de la TVR.

„Realitatea este una singura: marile focare sunt la Suceava, la Arad, la Deva si la Brasov. Nu poti sa ataci PSD cand focarele sunt in administratiile PNL. Aici nu mai vorbim de a cui este vina – vorbim foarte clar unde mor oameni. Acesti oameni mor in primul rand in administratiile PNL”, a declarat Marcel Ciolacu, miercuri, la Antena 3.

Mesajul original a fost insa lansat de Ionut Cristache, cu 24 de ore mai devreme, pe pagina sa de Facebook. Mesajul a fost distribuit apoi masiv de activistii PSD.

„Asta nu este o postare politica, e vorba strict despre date, e daca vreti o analiza strict statistica: Suceava – conducere PNL, Timisoara – conducere PNL, Deva-conducere PNL, ARAD-conducere PNL, Brasov-conducere PNL! Toate aceste orase(judete) au baroni galbeni! Bineinteles, baronii cei mai rai si cei mai ticalosi sunt de la #ciumarosie, am convenit asta, am stabilit, am batut-o-n cuie, e fixata, stie toata lumea, da?! Dar cu astia ce facem? Ca baronii galbeni au facut numirile managerilor de spital, ei i-au girat, ei sunt ordonatorii de credite, ei sunt direct implicati in situatia data ca sa nu zic vinovati?

Isi face PNL o analiza interna zilele astea, cu ei va merge in continuare? Pe ei ii intreb ca ei au promis altfel de politica, fara baroni, pe baze meritocratice bla-bla?! Tot cu astia? Si inca o chestiune, daca in locul zonelor mentionate se intamplau nenorocirile in, sa luam asa aleatoriu: Craiova, Buzau, Teleorman, Neamt, fiefuri rosii cum ar veni… nu ma intreb ce s-ar fi intamplat! Va zic direct, din experientele noastre anterioare foarte recente, erau linsati PSD-istii! Lapidati! Asa, liniste si pace si ‘toata lumea face tot posibilul sa fie bine’!#MinunataTara”, a scris Cristache pe Facebook.

Ionut Cristache, fost angajat la Antena 3, are acum cel mai mare salariu din TVR. Lunar, Ionut Cristache primeste de la TVR un salariu brut de 36.550 de lei, adica in mana ia 26.377 lei (aproximativ 5.650 de euro, anunta Libertatea in noiembrie 2018.

El castiga aproape dublu fata de fostul director al TVR, Irina Radu. Cristache i-a amenintat apoi pe jurnalistii de la Libertatea ca ii da in judecata pentru ca ar fi incalcat regulamentul GDPR dezvaluindu-i salariul obtinut din bani publici.

Mai mult despre: ,


Comentarii: