Sarmalache, obsedat de Ciolos, nu-si poate depasi ranchiuna dupa ce a fost umilit. Un nou atac la adresa fostului premier

news

Realizatorul emisiunii Romania 9 (TVR), Ionut Cristache, lanseaza un nou atac la adresa lui Dacian Ciolos. De data aceasta, Cristache este deranjat ca fostul premier a participat la protestul si marsul din 22 decembrie.

Umilit de Dacian Ciolos in emisiunea pe care o realizeaza, in urma cu doua luni, Cristache a ramas obsedat de fostul premier (Vezi Ciolos, singurul lider politic care mai merge in fata unui moderator ostil. Cum i-a inchis gura lui Cristache). El cauta orice pretext sa il atace pe Dacian Ciolos, sperand in acelasi timp ca eforturile sale vor fi remarcate si de liderii PSD. De data aceasta, Cristache este deramjat ca Dacian Ciolos a participat la marsul din 22 decembrie din Bucuresti.

„Bai, unde e o miscare civica, hop si Ciolos. Nu se mai pot intalni oamenii pur si simplu ca apare si el. Imi aduce aminte de Simpaticu’ din Filantropica, de care fugeau toti si nu mai stiau unde sa se ascunda:

– Mama ce de lume buna!
– E b… a venit Simpaticu’!
– Scade seara!
– Cum chinu meu ne-a gasit asta?
– Simpaticu: Ce faceti mah, chiar tre sa dau nspe mii de telefoane sa aflu unde o puneti voi in seara asta?!
– Nu-l aflu eu pe ala care a sifonat!

Asa si acum! O sa ajunga lumea sa protesteze pe ascuns numai sa-l fenteze pe salvator, asta daca nu au dat el sau ai lui strangerea si, deh, ca gazda tre sa apara, macar putin!”, a scris Cristache pe Facebook.

Ciolos a anuntat, sambata, ca a fost prezent la protestul din Bucuresti.

„Intr-o zi ca asta, nu puteam fi altundeva decat in strada. Din Piata Victoriei pana in Piata Universitatii, am parcurs nu doar o bucata de istorie, dar am derulat si multe istorii personale ale unor oameni cu ajutorul carora, in Romania ultimilor 29 de ani, s-a pus fundamentul unei constiinte civice. Sunt convins ca, pe aceasta fundatie, toti cei care mai cred in Romania vor genera increderea de care natia noastra are nevoie. La cati oameni faini vad in jur, nu se poate sa nu reusim”, a scris Ciolos pe Facebook.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: