Sat olandez de 140 de locuitori, invadat de 1.400 de refugiati. Iata ce a patit aceasta femeie – VIDEO

externe

Satul Oranje din Olanda se confrunta cu o situatie teribila. Micuta localitate cocheta s-a transformat in centru de azil pentru 1.400 de refugiati, iar protestul locuitorilor este ignorat cu desavarsire.

La inceput au sosit 700 de refugiati in Oranje. Primul impact a fost ca locuitorii satului nu au mai avut voie sa intre in parcul din localitate, o bijuterie in care familiile isi petreceau deseori timpul.

parc

„Dragi vizitatori, parcul va deveni de astazi azil pentru refugiati. De acum incolo, rezervarile nu mai sunt posibile”, s-a anuntat pe site-ul parcului.

anunt

La scurt timp a sosit o noua veste. Satul trebuie sa accepte primirea a inca 700 de refugiati. In total 1.400 la 140 de localnici. Oamenii nu au mai suportat si, marti noapte, au iesit in strada pentru a bloca accesul autobuzelor cu imigranti.

protest

La fata locului a venit un inalt oficial guvernamental, secretarul de stat pentru Azil, in incercarea de a detensiona spiritele. A discutat cu oamenii, nu s-a ajuns la nicio intelegere, ba mai mult acestia au incercat sa-l impiedice pe responsabilul guvernamental sa plece. O femeie batrana s-a postat in fata masinii pentru a protesta, insa a fost trasa brutal, iar masina aproape ca a trecut peste ea.

Potrivit jurnalistilor olandezi, femeia si-a rupt mana in urma acestui protest. Intre timp, refugiatii s-au instalat in micuta localitate daneza.

Asielzoekers zonder zwemdiploma Oranje   -   Rens Hooyenga

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: