politica

„Satana” Rovana Plumb, scoasa de la naftalina de Lia Olguta Vasilescu. Plumb a fost adusa la o manifestare a PSD-istelor din Dolj

Aparitie neasteptata a europarlamentarului PSD Rovana Plumb, disparuta din spatiul public dupa ce Liviu Dragnea a intrat la puscarie. Plumb a fost prima pe lista PSD la europarlamentare in anul 2020.

Plumb si-a facut aparitia duminica la alegerile pentru sefia organizatiei de femei a PSD Dolj. PSD Dolj este controlat cu o mana de fie de cuplul Claudiu Manda-Lia Olguta Vasilescu.

Plumb, care nu a mai dat niciun semn de viata de peste trei ani, a fost vazuta in prezidiul manifestarii, alaturi de Lia Olguta Vasilescu. Viitoarele alegeri europarlamentare au loc in iunie anul viitor.

Ultima aparitie a Rovanei Plumb la o manifestare politica a fost in ianuarie 2020, cand a pierdut alegerile pentru sefia PSD Dambovita.

Senatorul Titus Corlatean a criticat atunci dur faptul ca fiul Rovanei Plumb, Andrei Plumb, a fost instalat de mama sa  in functiile de vicepresedinte al organizatiei si sef de campanie la alegerile europarlamentare in judet. „Sa nu mai acceptam interferente de natura familiala in politica”, a transmis Corlatean.

Rovana Plumb a fost numita atunci „Satana” de un primarul PSD din Tatarani, Constantin Patru. El i-a cerut atunci lui Marcel Ciolacu sa aduca un sobor de preoti in sediul PSD Dambovita „sa tamaieze sa iasa Satana”.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a prezentat primul sau portret oficial de la incoronare

Regele Marii Britanii, Charles al III-lea, a prezentat oficial primul sau portret finalizat de la…

11 minute ago

Vladimir Putin sustine planul de pace propus de China in Ucraina, afirmand ca Beijingul a inteles ce se afla in spatele crizei

Intr-un interviu publicat miercuri dimineata de presa rusa si citat de Reuters, presedintele rus Vladimir…

26 de minute ago

Majoritatea americanilor cred ca Donald Trump este vinovat in procesul platilor ascunse pentru actrita porno Stormy Daniels si ca trebuie sa mearga la inchisoare

Pentru prima data, un nou sondaj Yahoo News/YouGov arata ca o majoritate a americanilor (52%)…

41 de minute ago

Marcel Ciolacu sfideaza realitatea: „Nu a fost Gabriela Firea implicata in azilele groazei. Imaginile nu erau din Voluntari, ci din alta comuna”

Invitat intr-o emisiune la Digi24, premierul Marcel Ciolacu a vorbit despre campania electorala din Bucuresti,…

56 de minute ago

Cel putin 16 persoane decedate in Peru, dupa ce un autobuz s-a prabusit intr-o prapastie din Anzi

Cel putin 16 persoane si-au pierdut viata marti in Peru, cand un autobuz s-a rostogolit…

O oră ago

Amenintare iminenta? Taiwanul sustine ca ar fi detectat 45 de avioane de lupta si sase nave chineze in apropierea insulei

Armata Taiwanului a detectat 45 de avioane si sase nave chineze in jurul insulei, a…

O oră ago