Scandal cu strigaturi intre invitatii de casa ai Antenei 3. Serban Nicolae, mahala in direct: „Spuneti prostii, sa va vedeti de lungul nasului”

politica

Senatorul PSD Serban Nicolae a facut din nou scandal, dupa ce liderul unui sindicat din Politie, Dumitru Coarna, a acuzat ca parlamentarii vor sa infiinteze o structura paralela de politie. Amendamente in acest sens au fost depuse chiar de Nicolae.

„Cum e asta cu politie paralela? Asta cu politia paralela este o stupizenie pe care o scot altii. Doamne-fereste, incredibil!”, a strigat Serban Nicolae.

El a adaugat ca nu este ilegala propunerea parlamentarilor, asa cum a acuzat Coarna. „Nu are cum sa fie ilegala, este o absurditate”, a punctat senatorul PSD.

„Am spus ca este neconstitutionala, sa ne lase cu floricele de astea”, a reactionat Coarna.

„Sa va vedeti de lungul nasului. Cum e asta cu floricele? Ironiile de militian ma lasa rece. Sunteti paralel cu tot ce se intampla”, a continuat Serban Nicolae sa acuze.

Cei doi au continuat sa isi arunce invective cu voce ridicata in pofita eforturilor moderatoarei Alessandra Stoicescu de a-i calma. Aceasta a fost nevoita sa intreruoa emisiunea, solicitand difuzarea unui calup publicitar.

Parlamentari din Comisia Juridica au propus, saptamana trecuta, ca aproximativ 1.000 de politisti judiciaristi care isi desfasoara activitatea in DIICOT sa lucreze „doar in dosarele de crima organizata”.

Subsecretarul de stat in MAI, Maria-Cristina Manda, s-a opus unei asemenea modificari legislative, precizand ca prin adoptarea amendamentului s-ar crea „politia judiciara a DIICOT”.

„In acest moment se lucreaza, IGPR implica politistii in dosarele DIICOT, atunci cand dumnealor le solicita sprijinul. In clipa in care modificam textul asa, politistii ajung sa lucreze exclusiv pentru DIICOT”, a subliniat Manda.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: