Scandal fara precedent in redactia Adevarul, au venit si politistii: „Dupa ce termini perioada de preaviz, te bat de te c*&i pe tine”

news

Jurnalistul Mircea Barbu a fost amenintat cu bataia de redactorul sef adjunct al ziarului Adevarul. Barbu a fost dat afara dupa ce a refuzat sa modifice un interviu cu Roger Stone, fost consultant al lui Donald Trump.

„‘Dupa ce termini perioada de preaviz, te bat de te c*&i pe tine, fu$#-ti mortii ma-tii de nenorocit!’ – Calin Nicolescu, redactorul adjunct al ziarului „quality” Adevarul catre mine, in urlete si de fata cu zeci de colegi care ascultau stupefiati. Am chemat politia. Multumesc celor doi OAMENi care au avut curajul sa depuna marturie. #presacapturata

PS Dupa ce a terminat de scris raportul, agentul-sef mi-a spus ca isi da seama prin ce trec (i-am explicat in ce context se intampla lucrurile): ‘Niciodata nu mi-au sunat telefonul si statia ca acum de la sefi’. A strans din umeri si a plecat. Eu sunt, in continuare, la redactie”, a scris Barbu pe Facebook.

Barbu a intrat in conflict cu conducerea ziarului dupa ce a refuzat sa modifice un interviu cu Roger Stone, fost consultant al lui Donald Trump. Acesta s-a aflat recent in Romania, fiind adus pe filiera PSD.

Citeste si: Un nou incident in redactia „Adevarul”. Un jurnalist acuza „presiuni considerabile” asupra sa: „Urat e sa fii sluga”

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: