Scandal in avion. Pasagerii au trebuit sa imobilizeze un ROMAN

news

Un roman pasager al unei curse Tarom pe ruta Bucuresti – Amsterdam a inceput sa faca scandal la bord si a fost imobilizat in scaun, de alti pasageri, pana la incheierea cursei.

Evenimentul s-a petrecut pe cursa RO 363, OTP-AMS, de miercuri, (ora decolare 15.20) si a fost raportat de membrii echipajului dupa aterizarea pe aeroportul de plecare, potrivit unui comunicat Tarom.

Unul din pasageri a inceput sa strige, neinteligibil, catre membrii echipajului si ceilalti pasageri, fiind avertizat, conform procedurii, atat verbal, cat si in scris, de echipajul de cabina si a comandantului aeronavei cu privire la posibilitatea de a solicita aterizarea de urgenta pe un aeroport de pe ruta.

Dupa aceasta avertizare, pasagerul a dovedit o oarecare intelegere a situatiei insa dupa aterizare a devenit din nou violent fapt care a generat interventia spontana a catorva pasageri pentru a-l calma. Acestia l-au imobilizat in scaun, cu centura de siguranta.

Comandantul aeronavei a solicitat asistenta autoritatilor aeroportului Schipol, iar pasagerul a fost preluat de catre acestea, mentioneaza Mediafax.

Zborul 363 a aterizat la timp pe aeroportul din Amsterdam iar zborul de intorcere AMS-OTP a avut o intarziere de 30 de minute.

Compania Tarom va raporta incidentul catre autoritati in conformitate cu reglementarile in vigoare.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: