SCANDAL in direct intre Firea si Pora: „Nu am facut nimic INDECENT, dau socoteala in fata lui Dumnezeu”

news

Senatorul PSD Gabriela Firea a facut scandal la Romania TV dupa ce Andreea Pora a declarat ca botezul fiului acesteia a fost un eveniment „opulent si indecent”.

Andreea Pora a spus ca botezul micutului Zian Mihail a fost un eveniment luxos, cu multi invitati, „un eveniment pe care nu l-a urmarit si care nu a interesat-o”.

„Nu ma intereseaza nicio nunta si niciun botez. Am facut o constatare generala si am spus ca aceste nunti si botezuri care apar la televizor au o opulenta deranjanta si indecenta”, a zis jurnalista la Romania TV.

„Aceste cuvinte sunt folosite de doamna Pora in special pentru partea stanga a politicii romanesti. Nu vreau sa intru in polemica cu domnia sa. Eu stiu ca nu a fost nimic indecent la botezul fiului meu. Noi vom da socoteala in fata lui Dumnezeu si in fata institutiilor statului, nu in fata unui comentator care niciodata nu ne-a avut la inima si cu atat mai putin in aceasta seara putea sa spuna lucruri frumoase. Nu s-a exagerat cu absolut nimic la botezul fiului meu”, a fost replica Gabrielei Firea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: