SCANDAL in direct intre Oana Stancu si Ioan Rus: „Ne insultati! Incercati sa ne prostiti”

news

Un nou scandal la Antena 3, de data aceasta intre fostul ministru Ioan Rus si realizatoarea Oana Stancu. Ministrului i sa inchis telefonul in nas, dupa ce a fost acuzat de „aroganta”.

Rus a intervenit dupa ce a Oana Stancu a declarat in emisiune ca „mafia de la Cluj”, din care ar face parte si fostul ministru, reuseste sa isi impuna oamenii in guvern.

„Pe strada unde stau eu n-am Antene. Am un cablu care nu are in oferta Antenele”, a atacat Rus in debutul interventiei.

„V-as fi apreciat si mai mult daca ati fi lamurit cum toti partenerii dumneavoastra de afaceri sunt penali. (…) Cum se explica toata mafia de la Cluj, domnul Rus, care a dat, iata, prim-ministrul tarii, pe dumneavoastra pe domnul Dincu. Cum naiba se explica toate contractele alea de acolo, umflate de nu stiu cate ori”, a spus Oana Stancu, citata de Pagina Politica. Jurnalista se referea la legaturile dintre Ioan Rus si afaceristul Ioan Bene.

„Deci, de exemplu companiile domnului Bene au cumparat de la InterAuto Cluj in ultimii ani autovehicule grele si transportere de mai mic de tonaj de aproximativ 11 milioane de euro. Chiar daca ai scoala de management din Coreea de Nord, tot bei o cafea cu acel cetatean, tot stai de vorba si il tratezi cu foarte mare consideratie”, a sustinut Rus.

Furioasa, Oana Zamfir i-a trantit lui Rus telefonul in nas.

„Domnul Rus, stiti ce facem? Adrian (Adrian Ursu – n.r.) si asa spunea ca acesta emisiune este una care sa le provoace oamenilor o stare proasta in acesta seara. Eu va propun asa (…) si chiar o fac. Eu inchid dialogul cu dumneavoastra pentru ca ne insultati. Pentru ca aveti in aroganta dumneavoastra impresia ca ne prostiti – si pe noi, si pe telespectatori. (…) Si acum sa va ascult cum incercati sa ne prostiti”, a spus Zamfir, dupa care a fost inchisa legatura telefonica cu fostul ministru.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: