Scandal in direct intre Vlad Voiculescu si Gabriela Firea. Fostul ministru o pune la punct pe primarita PSD: „Se joaca cu viata oamenilor. Va raspunde la tribunal pentru acuzatiile halucinante”

news

Programului de transplant pulmonar de la Spitalul Sfanta Maria a starnit un adevarat scandal intre Vlad Voiculescu si primarul Capitalei Gabriela Firea. Fostul ministru a anuntat ca o da in judecata pe Firea, cei doi s-au contrazis, in direct, intr-o emisiune televizata, iar ulterior tehnocratul a pus-o la punct pe primarita PSD, intr-un mesaj postat pe Facebook.

Vineri seara, Gabriela Firea i-a raspuns fostului minsitru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, dupa ce acesta a anuntat ca o da in judecata dupa ce primarul PSD al Capitalei l-a acuzat pe fostul ministru de crima.

„Eu ma bucur chiar ca ma da in judecata. Ne vom intalni la tribunal si va afla o tara intreaga ce anume a patronat domnul Voiculescu, iar acum, stiti cum se spune, este o vorba la romani: ‘Hotul striga hotii!'”, a declarat Firea, citata de B1TV.

Primarul general a anuntat ca a solicitat Ministerului Sanatatii sa faca o noua anchetala Centrul de excelenta care, de aceasta data, sa se finalizeze cu „concluzii logice”. Ea a mai spus ca a solicitat MS sa afirme care sunt masurile care ar mai trebui luate pentru ca respectivul Centru sa functioneze.

„A ramas ca saptamana viitoare, luni, ne intalnim, probabil ca va demara in cel mai scurt timp, cu celeritate, inca un control, iar concluziile cu siguranta le vom afla cu totii cat mai rapid”, a completat Firea.

In emisiune a intervenit si Vlad Voiculescu. In direct la B1TV, fostul ministru tehnocrat si Gabriela Firea s-au contrazis pe problema de la Spitalul Sfanta Maria, Vlad Voiculescu sustinand ca centrul nu avea acreditarea necesara si nici personalul pentru a rula acest program in timp ce primarul Capitalei mentinand afirmatiile ca fostul ministru e subiectiv si are anumite interese pentru care s-a opus centrului de transplant.

O replica a venit ulterior de la Vlad Voiculescu si pe pagina sa de Facebook. Fostul ministru spune ca „iresponsabilitatea declaratiilor si actiunilor” primarului general este „halucinanta” si „infricosatoare” si subliniaza ca Gabriela Firea „se joaca cu viata oamenilor”.

„Am avut deosebita onoare sa intru in direct ieri seara cu doamna primar FIREA.

Iresponsabilitatea declaratiilor si actiunilor doamnei FIREA este halucinanta, infricosatoare.

Doamna FIREA – sefa peste mai multe spitale din capitala si cel mai popular om din PSD – nu s-a gandit nicio clipa cand a pus viata pacientilor care aveau nevoie de transplant in pericol. Un exemplar incredibil de politician care pentru propria imagine si interesele de partid nu ezita niciun moment:

– sa treaca peste orice respect pentru COMUNITATEA MEDICALA din Romania sau

– sa puna in pericol viata a zeci de PACIENTI cu transplant de plamani.

Medicii si pacientii s-au exprimat cat se poate de clar. Domnul ministru BODOG a avut de asemenea decenta sa spuna ceea ce toata comunitatea medicala din Romania stie, si anume ca centrul de la Sf. Maria inca nu este pregatit pentru a face in conditii de siguranta transplant pulmonar.

#NEWSFLASH
Domnul ministru BODOG – aflam chiar de la doamna primarita – a fost chemat astazi la ordine de 3 ori, si probabil tras la raspundere pentru ceea ce a declarat. De ce? Pentru ca a fost un om responsabil. Pentru ca a pus siguranta pacientilor pe primul loc… asa cum nu numai orice medic ci orice om cu mintea intreaga ar face.

Doamna FIREA isi permite sa se joace in continuare cu viata oamenilor. Doamna FIREA va trebui sa se justifice minciunile si acuzatiile halucinante la adresa mea in fata tribunalului. Doamna FIREA va trebui sa invete ca ocuparea unei functii publice inseamna in primul rand RESPONSABILITATE.”, scrie Vlad Voiculescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: