Scandal in Parlament. Sfidare si invective din partea liderilor PSD: „Esti un jegos”. Tariceanu s-a isterizat

politica

Parlamentarii USR au protestat pe holurile Parlamentului fata de ordonanta anti-justitie adoptata de Guvernul PSD. Ei au afisat mesajul „Rusine”, insa au fost dur apostrofati de catre liderii PSD.

Liderilor senatorilor PSD, Serban Nicolae, i-a apostrofat pe cei de la USR spunandu-le ca sunt „mincinosi”. Avand o figura sfidatoare, el i-a si amenintat, potrivit deputatului Cristian Ghinea.

„Sunt in sedinta Birourilor Permanente Reunite ale Camerelor. Colegii mei din grupul USR ne-au insotit pina la usa cu pancarte pe care scrie RUSINE! Serban Nicolae ne-a amenintat, f nervos. In sedinta BPR a luat cuvantul tot el sa spuna ca niste cetateni se comporta reprobabil.

Am cerut drept la replica spunind ca cetatenii sunt parlamentari si ca el de fapt s-a comportat golaneste. Tariceanu ne tine apoi lectii ca nu avem cultura politica. Nicusor Dan a cerut cuvintul si a spus: Imi insusesc total criticile aduse de colegii mei, sunteti niste HOTI.

Tariceanu isterizat, scandal, aproape lesinuri la pesedisti. „Esti un jegos” se striga catre noi. Circ. Pretentiile de civilizate aruncate la gunoi de borfasi”, a scris Ghinea pe Facebook.

In replica, Serban Nicolae spune ca a fost injurat de niste „mitocani”.

„Am fost injurat de niste mitocani. Ma deranjeaza lipsa de bun-simt, ma deranjeaza lipsa celor 7 ani de acasa. Si eu am auzit ca domnul Dan a primit bani si i-a distribuit mai departe sub forma de comisioane, dar nu mi-am dat cu parerea atunci”, a sustinut Serban Nicolae.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: