SCANDAL intre Firea si Turcescu. S-au certat in direct ca la balamuc: „Stilul AROGANT nu va ajuta”

politica

Candidatii PSD si ai PMP la Primaria Capitalei, Gabriela Firea si Robert Turcescu, s-au certat dur intr-o emisiune in direct la Digi24.

Scandalul a pornit inca din primele minute ale emisiunii, cand se dezbatea situatia spitalelor din Bucuresti. Turcescu a atacat primul: „Ma gandeam ca cei 600 de milioane de euro din afacerea Rompetrol s-ar putea folosi pentru spitale”.

„A fost un timp in care un guvern inchidea spitale. Si tocmai reprezentantii acelei zone dau vina pe guvernul care a redeschis spitale”, a replicat Firea. Turcescu a incercat sa intervina, insa Firea a ridicat vocea: „Domnul Turcescu, a trecut vremea in care erati moderator”.

Ulterior, enervata ca este intrerupta, l-a atacat din nou pe Turcescu: „Sa stiti ca si politetea face parte din calitatile unui candidat. Stilul arogant si autosuficient nu va ajuta. Nu-i impresionati pe telespectatori cu astfel de tertipuri”, a lovit candidata PSD.

„Au fost peste 600 de accidente grave in Bucuresti anul trecut si am avut 70 de morti. Sunt 6.000 de gropi semnalizate in Bucuresti de o aplicatie pe telefonul mobil. Cuvantul care caracterizeaza traficul din Bucuresti este dezastru. Solutia sunt benzi unice pentru transportul in comun, pentru taxiuri si pentru salvari. Transportul da dimensiunea de civilizatie a unui oras, Bucurestiul sta jalnic. In depourile RATB pe care le-am vizitat s-a ajuns la canibalizare. Alea 300 de autobuze trase pe dreapta sunt folosite pentru piese de schimb. Trebuie achizitionate urgent autobuze. Pe langa asta, Bucurestiul are tramvaie, care ar trebui reevaluate”, a explicat Turcescu.

„Nici usturoi nu a mancat, nici gura nu-i miroase”, a intervenit dur  Firea. „Ia vedeti cum miroase gura domnului Dragnea”, a replicat Turcescu fulgerator.

Firea refuza sa adreseze intrebari contracandidatilor, sustinand ca le-a citit programele.

Nicusor Dan spune ca a citit programul Gabrielei Firea, insa nu i-a facut nicio placere. „Asta este o grosolanie”, a sarit imediat Firea.

Turcescu a intrebat-o pe Gabriela Firea daca isi mentine declaratiile din timpul alegerilor prezidentiale din 2014 cand sustinea ca nu sunt probleme la sectiile de votare din strainatate. Candidatul PSD a evitat sa raspunda, sustinand ca va vota in Senat solicitarea DNA de a permite urmarirea penala a lui Titus Corlatean. „Domnul Turcescu face show, sa faca la emisiunea sa de pe internet”, s-a enervat Firea cand i s-a cerut sa raspunda concret.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: