Scandal la Antena 3: Danut Andrus, unul dintre liderii fermierilor protestatari, a plecat din emisiune: „M-ati chemat sa ma puneti in masina de tocat carne a acestei televiziuni”

politica

Danut Andrus, Antena 3, plecare, emisiune, protest, fermieri

Danut Andrus, lider al protestelor fermierilor din Romania, a fost prezent aseara in cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3 CNN, de unde a plecat chiar in timpul transmisiunii in direct.

Emisiunea a adus in discutie faptul ca Andrus nu este doar un simplu protestatar, ci si un membru fondator al unui partid politic intitulat „Fermierii si Antreprenorii”, inregistrat oficial.

Citeste si: Danut Andrus, unul dintre liderii protestelor fermierilor, apare ca fiind coordonator regional al partidului suveranist Alianta Antreprenorilor si Agricultorilor / Partidul a fost condus in trecut de Calin Georgescu, considerat o portavoce a Rusiei

Danut Andrus a explicat in emisiune ca infiintarea partidului nu are nicio legatura cu protestele. Aceasta declaratie a generat o disputa cu mai multi invitati, care au dezbatut revendicarile protestatarilor si folosirea acestora in context politic.

Mihai Gadea a adus in discutie si participarea lui Danut Andrus la emisiunea iUmor din martie 2018, unde acesta a venit cu un cal pana la Bucuresti. Cu toate acestea, momentul nu a fost bine receptat de juratii emisiunii, iar Danut Andrus s-a simtit deranjat la amintirea acestuia.

La finalul segmentului, liderul fermierilor s-a ridicat, furios, si a parasit platoul, exprimandu-si nemultumirea fata de abordarea televiziunii.

„Permiteti-mi sa ma retrag. Atata timp cat dumneavoastra m-ati chemat aici, in aceasta emisiune, ca sa ma puneti in masina de tocat carne a acestei televiziuni, ar trebui sa va ganditi ca problemele reale ale societatii nu sunt ceea ce faceti voi astazi aici”, a declarat Danut Andrus.

Cand acesta a plecat din platou, unul dintre invitati la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3 CNN i-a adresat urarea: „Bafta la alegeri!”.

Andrus a fost si candidat PSD la o primarie din Botosani.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: