Scandal la Braila, Anca Alexandrescu si Orlando s-au postat pe partea carosabila a podului. CNAIR: „Mai multi cetateni nu respecta legea” – Video

news

Anca Alexandrescu

Scandal, joi, pe celebrul pod de la Braila. Anca Alexandrescu si Orlando Teodorovici s-au postat pe pod, pe partea carosabila, pentru a transmite in direct. Un reprezentant al CNAIR a venit sa ii goneasca, insa Alexandrescu a refuzat sa plece.

„Ca jurnalist, trebuie sa promovati respectarea legislatiei, parasiti partea carosabila”, i-a indemnat Alin Serbanescu, purtatorul de cuvant al CNAIR.

Anca Alexandrescu a refuzat sa plece, sustinand ca nu se afla pe partea carosabila. Ea a cerut sa fie chemata Politia.

CNAIR a transmis in direct pe pagina de Facebook intergul scandal.

Anca Alexandrescu a dorit sa vorbeasca despre faptul ca podul de la Braila care ar fi crapat la putin timp de la inaugurarea din 6 iulie.

„Am facut cateva fotografii, e o intreaga epopee. Am trimis invitatie la CNAIR, directorului general Cristian Pistol, dar si pentru firma constructoare. Am anuntat ca vom transmite azi, iar reprezentantii firmei constructoare au raspuns ca nu pot fi prezenti. Cei de la CNAIR nu ne raspunsesera. Ne-au zis ca nu poate veni dl Pistol dar va veni dl Alin Serbanescu, purtatorul de cuvant de la CNAIR. (…)

Chiar daca au strans majoritatea suruburilor de pe pod, tot am mai gasit cateva… Este inca o incercare a lui Grindeanu si CNAIR sa acopere neregulile. Am apucat sa vad si o parte din fisurile din locurile de ancoraj. Este santier si numai cu acordul CNAIR se poate filma. Practic nu am voie sa filmez pe Podul de la Braila. A fost o incercare de a strica aceasta emisiune inca de ieri. Invitasem un reprezentant de la CNAIR, ultimul covor asfaltic a fost reparat stiind ca venim noi aici. Solicit public ministrului Grindeanu sa faca public raportul privind Podul de la Braila”, a transmis Anca Alexandrescu de pe podul de la Braila.

Potrivit unei analize oficiale, podul are infiltratii la structura de rezistenta, iar repararea acestor deficiente ar putea pune in pericol toata structura constructiei, sustine Realitatea TV.

„Daca citim raportul privind neregulile, mie mi se pare ca cei care s-au ocupat de proiect sunt puscariabili. Date sunt din martie 2023 si arata foarte clar ca au lasat constructorul sa-si faca de cap, cum a vrut, fara niciun fel de suport tehnic, mai mult, CNAIR a platit zeci de milioane de euro, desi lucrarile erau neconforme si ar pute in pericol chiar siguranta constructiei. Sper ca Sorin Grindeanu a primit mesajul nostru, este bine-venita interventia sa in emisiune, dar nu mai accept sa isi puna consilierii,” a afirmat Anca Alexandrescu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: