Raluca Turcan, atac la adresa PSD si a lui Mihai Tudose

politica

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, sustine ca premierul Mihai Tudose este lipsit de viziune si nu ofera nicio explicatie coerenta.

„Mihai Tudose este expresia perfecta a inapoierii PSD in materie de economie. Numai PSD mai putea da un asemenea premier in 2017. Nicio explicatie coerenta, nicio viziune, nicio investitie! Doar declaratii grobiene in cascada menite, de fapt, sa creeze vinovati pentru esecul guvernarii PSD ALDE. Nimic bun nu poate veni in materie de economie de la un premier lipsit de viziune, un sef de partid speriat de justitie, un aliat care isi vinde toti apropiatii pentru a se mentine la putere. Ce zice ‘omul de afaceri’ Tariceanu de primitivismul sefului Guvernului?”, a scris miercuri, Raluca Turcan, pe pagina sa de Facebook.

Raluca Turcan este sceptica privind informatizarea administratiei publice. „Sa nu uitam ca Tudose a fost ministru al economiei. Romania a avut un ministru al economiei fara card bancar!!! Cum o sa faca Tudose PSD informatizarea administratiei publice cu o asemenea abordare? PS. Cand faci cumparaturi cu cardul, dincolo de usurinta, este implicita si o anumita trasabilitate a veniturilor. Sa fie oare declaratia premierului un indemn mascat catre infractori sa umble cu sacosele de bani ca altfel s-ar putea sa aiba probleme?”, a mai spus Raluca Turcan.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: