SCANDAL la restaurant intre liderii PSD. Ponta, convins sa renunte la sefia Camerei Deputatilor

politica

Luni seara, liderii PSD din teritoriu s-au intalnit cu Liviu Dragnea si Victor Ponta la un restaurant din Capitala. A fost o intalnire tensionata, informeaza dcnews.ro.. Liderii PSD din teritoriu i-au cerut lui Victor Ponta sa renunte la depunerea candidaturii pentru sefia Camerei Deputatilor. 

Analistul Bogdan Chirieac, unul dintre actionarii DC News, s-a aratat convins ca Ponta va renunta sa mai condideze: „Eu cred ca daca Victor Ponta va face un pas in spate, ca domnul Victor Ponta nu se va expune in fata liderilor PSD, mai ales ca, daca s-ar expune, va suferi o infrangere majora”, a psu Chireac la Antena 3.

Bogdan Chirieac a precizat ca nu stie de ce Liviu Dragnea nu si-l doreste pe Victor Ponta in functia de presedinte al Camerei Deputatilor, subliniind ca declaratiile presedintelui PSD de luni au fost fara echivoc. Analistul politic crede ca „scandalul se incheie astazi, prin desemnarea lui Florin Iordache la presedintia Camerei Deputatilor”. El a opinat ca in PSD „va ramane un conflict latent intre Liviu Dragnea si Victor Ponta”, iar „partidul se scindeaza in interior”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: