Scandal la RTV cu Cristiana Anghel, Eugen Nicolicea si Gelu Visan: „Sa va fie rusine”

politica

Moartea generalului Atanasie Stanculescu a fost motiv de scandal la Romania TV intre Cristiana Anghel, Sorin Minea, Gelu Visan si Eugen Nicolicea. Totul a inceput dupa ce s-a anuntat ca generalul Victor Atanasie Stanculescu a murit.

DCNews.ro prezinta replicile date in emisiunea de la Romania TV:

Gelu Visan: A fost un mare patriot. Asa mi-a lasat mie impresia.

Sorin Minea: Da-mi un exemplu. De ce crezi ca e un mare patriot? De ce era un mare patriot? Da-mi un exemplu… fluiera duminica in biserica sau de ce?

Gelu Visan: A folosi cuvantul patriotism la adresa cuiva inseamna ca ai si argumente.

Sorin Minea: Dati-mi un argument.

Gelu Visan: Nu cred ca trebuie sa va dau explicatii. Va dau urmatorul argument pe care l-am discutat de multe ori cu domnia sa. Ce se intampla cu Romania, in acest moment, de este vanduta?

Sorin Minea: Asta nu inseamna patriotism. Este o barfa ieftina.

Gelu Visan: Sa va fie rusine, domnule draga. Nu imi spuneti ca eu barfesc.

Sorin Minea: Despre morti numai de bine, dar nu ma provocati.

Eugen Nicolicea: Nu sunt de acord cu ce a spus domnul Avram ca Nicolae Ceausescu a fost un mare patriot. Nu pot sa accept ca a da ordin sa tragi in populatie este un act de patriotism. De asemenea, daca si Atanasie Stanculescu este un mare patriot…

Cristiana Anghel: Tara arde, baba se piaptana si noi am pierdut jumatate de ora cu astfel de discutie. Sa-l ierte Dumnezeu, ca are de ce sa-l ierte, sa-l odihneasca in pace. Haideti sa vedem ce facem noi, ca noi traim. Eu, de exemplu, ma consider un mare patriot. Tradatorii de tara merita glontul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: