Scandal la Timisoara. Dupa o cearta zdravana, nemultumit de rezultat, un barbat a aruncat o centrala veche pe masina rivalului sau

news

Un timisorean in varsta de 38 de ani a ajuns, marti seara, mai intai la spital si apoi in arestul politiei dupa ce a pornit o cearta cu un vecin si apoi a aruncat o centrala veche pe masina rivalului sau, potrivit Opinia Timisoarei.

Scandalul a avut loc intr-un cartier de la marginea orasului. Doi barbati, unul de 38 de ani si celalalt de 50, s-au certat ca la usa cortului pana cand vecinii au chemat politia.

Cel mai tanar, a azvarlit o centrala veche, nefunctionala, pe care o avea, se pare, in casa fix pe capota autoturismului celuilalt, pe care a indoit-o.

Politistii l-au incatusat si, dupa ce l-au urcat in autospeciala, barbatul s-a dat cu capul de grilajul metalic montat in masina si s-a ranit. Asa ca politistii l-au incredintat unui echipaj al Ambulantei, care l-a transportat la spital pentru ingrijiri, si mai apoi a fost preluat de oamenii legii si dus la Sectia 3 pentru audieri.

Scandalagiul va fi cercetat pentru tulburarea linistii publice, pentru loviri si alte violente, precum si pentru distrugere.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: