Scandal la varful PSD. Olguta Vasilescu sare la beregata lui Victor Ponta: „Sper sa se calmeze”

politica

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu il ataca pe Victor Ponta dupa ce acesta a adus mai multe critici publice la adresa stilului de conducere al lui Liviu Dragnea.

„Daca un lider al partidului doreste sa se exprime in spatiul public atat timp cat nu depaseste o anumita limita nu este nicio problema. Eu sunt unul din membrii de partid care sunt foarte critica in interiorul partidului, dar niciodata nu m-am exprimat in spatiul public si mi se pare normal sa fie asa,” a declarat Olguta Vasilescu la DC News.

Totodata, ea spera ca aceasta situatie sa se calmeze, pentru ca fostul premier a decis sa demisioneze, nefiind cazul de vreo inlocuire, situatie in care s-ar fi putut imputa ceva partidului sau anumitor lideri.

„Eu sper ca toate aceste reactii sa se calmeze pentru ca nu a fost o situatie in care Victor Ponta sa fie inlocuit de cineva la conducerea partidului, ci a fost o demisie din functia de presedinte al partidului, asa cum a fost o demisie si din functia de prim-ministru, deci nu se poate imputa nimic partidului sau altor lideri,” a mai spus Olguta Vasilescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: