Scandal major in curtea lui Ciolacu, la Buzau. Seful PSD vrea sa-l impuna pe valetul Romascanu drept candidat la sefia CJ Buzau

politica

Organizatia PSD Buzau, condusa chiar de seful PSD, Marcel Ciolacu, este zguduita de un scandal major dupa ce primarul Buzaului, Constantin Toma, a declarat intr-o sedinta a PSD ca nu vrea sa il mai sustina pe actualul presedinte al CJ Buzau, Emanoil Neagu, pentru un nou mandat.

In cea mai recenta sedinta a Comitetului Executiv Judetean PSD Buzau, primarul Buzaului si seful organizatiei municipale PSD Buzau, Constantin Toma, a declarat ca el nu-l sustine pe actualul presedinte al Consiliului Judetean si presedinte executiv al filialei judetene PSD Petre Emanoil Neagu pentru un nou mandat.

Toma, un apropiat al lui Ciolacu, a declarat ca-l sprijina pentru presedintia CJ pe senatorul PSD Lucian Romascanu. Acesta, prezent online la sedinta, a admis ca ar putea candida, relateaza Sansa News.

Surse politice locale au anuntat ca Neagu ar putea candida in continuare din partea PNL.

”Nu ma astept sa nu ma sustina partidul. Pe de alta parte, dragoste cu forta nu se poate. Eu voi candida la functia de presedinte al Consiliului Judetean”

(…) Nu voi interveni la nici un primar sa mergem intr-o alta constructie. Cine doreste… oricum timpul e foarte scurt, in momentul acesta nu iau in calcul nici o varianta alta decat sa fiu validat de PSD, dar orice s-ar intampla, cu siguranta eu voi candida la functia de presedinte al Consiliului Judetean”, a declarat Neagu pentru presa locala.

Mai mult despre: ,

Comentarii: