Scandal mare in Comitetul Executiv al PSD intre Codrin Stefanescu si Liviu Dragnea. Stenograme: „Pot spune lucruri cu care sarim in aer!”

politica

Site-ul stiripesurse.ro, detinut de Iosif Buble, sotul deputatului PSD Diana Tusa, publica stenograma unei confruntari dure intre Liviu Dragnea si Codrin Stefanescu care a avut loc, vineri, in sedinta Comitetului Executiv National al PSD. Stefanescu a mers pana acolo incat l-a amenintat pe Dragnea ca ar putea sa-l dea jos din functie.

Scandalul a pornit de la postul de ministru al Educatiei. Codrin Stefanescu a sustinut-o pe Ecaterina Andronescu, in timp ce Dragnea il sprijinea pe Valentin Popa, care a si castigat, de altfel.

Iata stenograma, publicata de stiripesurse.ro:

Codrin Stefanescu: Nu putem pleca din aceasta sala in fata celor care ne voteaza, in fata zecilor de mii de psd-isti si a milioanelor de romani care ne voteaza ca la initiativa lui Nelu Stan de la Suceava cu sustinerea presedintelui Liviu Dragnea sa votam impotriva celui mai cunoscut comunicator al nostru. Nu il putem vota pe domnul Popa care, pana ieri, nici nu era membru PSD!

Liviu Dragnea: Te intrerup, Codrine, pentru ca il jignesti pe domnul Popa!

Codrin Stefanescu: Scuze, nu jignesc pe nimeni!

Liviu Dragnea: Ba da, jignesti!

Codrin Stefanescu: Faptul ca domnul Popa e nou in PSD nu e jignire. Va simtiti jignit domnule Popa?

Valentin Popa: Nu!

Liviu Dragnea: Te rog sa te opresti Codrine, acum vorbesc eu!

Codrin Stefanescu: De ce ma intrerupi?

Liviu Dragnea: Asa cum spunea-i si tu… pentru ca pot!

Codrin Stefanescu: Si eu te pot intrerupe oricand si pot spune lucruri cu care sarim in aer!

Liviu Dragnea: Te intrerup pentru ca sunt presedintele PSD!

Codrin Stefanescu: Ai spus bine… inca!

Moment in care sala a ramas bulversata. Mai multi reprezentanti ai unor organizatii puternice au inceput sa vocifereze. Dialogul intre cei doi a continuat:

Codrin Stefanescu: Nu e posibil ca acum o saptamana sa o propunem prim-ministru alaturi de doamna Dancila si azi doamna Andronescu sa piarda votul in CExN pentru ca Liviu Dragnea il sustine pe un necunoscut. O voi vota pe Cati si o voi vota cu ambele maini!

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: