Scandal mare in sedinta PSD. Olguta Vasilescu pune la cale caderea Guvernului Dancila, furioasa ca Dragnea a tradat-o

politica

Este din nou scandal in PSD. In sedinta de luni dimineata, premergatoare Comitetului Executiv, liderii PSD s-au certat si s-au acuzat intre ei ca pun la cale caderea Guvernului Dancila.

In PSD au existat informatii ca Lia Olguta Vasilescu ar intentiona sa voteze in favoarea motiunii de cenzura la adresa guvernului, nemultumita fiind de reactia slaba a conducerii partidului fata de refuzul lui Iohannis de a o accepta pentru functia de ministru al Dezvoltarii. Liderii PSD i-au adus la cunostinta Olgutei Vasilescu aceste informatii, insa fostul ministru al Muncii a negat vehement, informeaza Digi24.

Un alt scandal a fost declansat de Marian Oprisan, baronul de Vrancea, care a afirmat ca PSD este infiltrat cu „agenti ai statului paralel”. In acest sens, el i-a nominalizat pe deputatii PSD Marcel Ciolacu si Mihai Tudose, fostul premier.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca va astepta decizia CCR privind sesizarea depusa de Guvern legat de numirea noilor ministri la Dezvoltare Regionala si Administratie Publica si la Transporturi.

„Asteptam decizia Curtii, care e fundamentala”, a spus Dragnea, luni, inainte de sedinta Comitetului Executiv National al PSD, intrebat daca in cadrul reuniunii se va lua vreo decizie privind modul de a-l „contracara” pe presedintele Klaus Iohannis.

Seful statului a anuntat saptamana trecuta ca va decide cu privire la numirea celor doi noi ministri dupa ce CCR se va pronunta pe sesizarea Guvernului in acest caz.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: