politica

Scandal mare in sedinta PSD. Olguta Vasilescu pune la cale caderea Guvernului Dancila, furioasa ca Dragnea a tradat-o

Este din nou scandal in PSD. In sedinta de luni dimineata, premergatoare Comitetului Executiv, liderii PSD s-au certat si s-au acuzat intre ei ca pun la cale caderea Guvernului Dancila.

In PSD au existat informatii ca Lia Olguta Vasilescu ar intentiona sa voteze in favoarea motiunii de cenzura la adresa guvernului, nemultumita fiind de reactia slaba a conducerii partidului fata de refuzul lui Iohannis de a o accepta pentru functia de ministru al Dezvoltarii. Liderii PSD i-au adus la cunostinta Olgutei Vasilescu aceste informatii, insa fostul ministru al Muncii a negat vehement, informeaza Digi24.

Un alt scandal a fost declansat de Marian Oprisan, baronul de Vrancea, care a afirmat ca PSD este infiltrat cu „agenti ai statului paralel”. In acest sens, el i-a nominalizat pe deputatii PSD Marcel Ciolacu si Mihai Tudose, fostul premier.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca va astepta decizia CCR privind sesizarea depusa de Guvern legat de numirea noilor ministri la Dezvoltare Regionala si Administratie Publica si la Transporturi.

„Asteptam decizia Curtii, care e fundamentala”, a spus Dragnea, luni, inainte de sedinta Comitetului Executiv National al PSD, intrebat daca in cadrul reuniunii se va lua vreo decizie privind modul de a-l „contracara” pe presedintele Klaus Iohannis.

Seful statului a anuntat saptamana trecuta ca va decide cu privire la numirea celor doi noi ministri dupa ce CCR se va pronunta pe sesizarea Guvernului in acest caz.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Kim Jon Un primeste cadou un cantec in care este descris drept „tata prietenos” si un „marel lider”

In Coreea de Nord a fost lansata o noua melodie care il lauda pe liderul…

9 ore ago

Politia suedeza a impuscat un barbat care a ranit trei femei cu un cutit

Politia suedeza a impuscat si arestat un barbat care ar fi ranit trei femei cu…

9 ore ago

Castigatorul semimaratonului de la Beijing si-a pierdut medalia. La fel si celilalti trei atleti care au incetinit pentru a-l lasa sa castige

Organizatorii i-au retras medalia de aur lui He Jie la semimaratonul de la Beijing de…

9 ore ago

Aproape jumatate din marile orase ale Chinei se scufunda

Aproape jumatate dintre orasele mari ale Chinei sufera niveluri „moderate pana la severe” de subsidenta…

9 ore ago