Scandal monstru in PSD. Un fost ministru greu da de pamant cu Dragnea, sedinta de infierare

politica

Scandal de amploare in PSD Brasov. Fostul ministru Constantin Nita, fost presedinte al filialei, acuza conducerea centrala ca impune decizii peste vointa membrilor din Brasov.

Conducerea centrala a PSD a hotarat sa il schimbe pe presedintele interimar, Viorel Chiriac, cu fostul prefect Mihai Mohaci. De asemenea, s-a hotarat sa fie schimbat si candidatul pentru functia de primar, Razvan Popa fiind inlocuit cu Catalin Leonte.

Constantin Nita, fostul lider al filialei, care a demisionat in urma cu doua saptamani din functie, a organizat de urgenta o sedinta pentru a ataca deciziile de la Bucuresti.

„De ce trebuia schimbat Viorel Chiriac? E corupt? Nu! A facut ceva rau? Nu e bun pentru ca nu il vrea dl. Dragnea. Mi-a spus acest lucru. Eu mi-am demisia ca sa las in loc o echipa. Am muncit 20 de ani pentru acest partid si nu mi s-a spus un multumesc. Acum sunt un simplu membru, dar nu pot fi de acord cu ce se intampla. Viorel Chiriac a fost desemnat presedinte interimar conform statului, fiindca detinea functia de presedinte executiv. Noi nu sintem cirpa de sters pantofi a nimanui. Eu in organizatia asta am muncit foarte mult si nu poate veni cineva acum sa ne spuna sa ne dam la o parte. E o greseala, o chestiune nedemocratica, cu care eu nu sint de acord”, a declarat Nita, citat de newsbv.ro.

Fostul candidat al PSD la primarie, Razvan Popa, a declarat ca va merge ca independent: „Daca se va mentine aceasta hotarare, cu orice risc, va anunt ca voi candida independent. Nu ma voi lasa calcat in picioare. Iar cine a luat aceasta decizie, sa vina si sa isi asume acest lucru”.

Constantin Nita a condus  filiala Brasov cu o mana forte timp de aproximativ 20 de ani.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , , ,

Comentarii: