Scandal pe holurile Parlamentului, Robert Turcescu l-a pus pe fuga pe Dragnea: „Ar trebui sa va fie rusine” – VIDEO

politica

Liviu Dragnea a sustinut o declaratie de presa luni din holul Palatului Parlamentului. Aceasta a fost incheiata de un scandal dupa ce deputatul PMP, Robert Turcescu, a venit si i-a reprosat presedintelui Camerei Deputatilor felul in care a organizat sedinta extraordinara a Camerei Deputatilor si faptul ca nu a participat la ea.

Enervat de faptul ca seful Camerei Deputatilor a convocat o sedinta doar 45 de minute inainte de a a incepe, Turcescu a venit sa-i reproseze acest fapt lui Dragnea chiar in timp ce acorda declarati presei.

„Vreau sa va intreb un singur lucru. Ati convocat o sedinta extraordinara a Camerei Deputatilor, astazi la ora 17, eram in piata, dupa cum vedeti, am auzit la radio cu o jumatate de ora inainte de convocarea sedintei extraordinara”, a afirmat deputatul PMP, care s-a aratat deranjat ca Liviu Dragnea a lipsit de la aceasta sedinta.

Dragnea a incercat sa scape de acuzatii sustinand ca Turcescu vrea doar sa apara la televizor.

„Sunteti presedintele Camerei Deputatilor. Daca ne-ati chemat pe noi cu 45 de minute, ati convocat inainte, erau 35 de speriati in sala dintre deputati, dumneavoastra de ce nu ati venit la sedinta?” a continuat Robert Turcescu.

Liviu Dragnea a facut pasi inapoi in fata acuzelor aduse de deputatul PMP. „V-a iesit acest circ! Continuati. Eu nu particip la circ”, a afirmat presedintele PSD inainte de a pleca.

„Asta e o tara normala pe care ne-o propuneti impreuna cu cabinetul Grindeanu. Sunteti deputat si presedintele Camerei Deputatilor. Ar trebui sa va fie rusine!” a strigat Robert Turcescu la final.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: