SCANDAL pe donatiile #Colectiv: „Copilul meu are urechile TOPITE iar Andreea Marin isi schimba toaletele”

news

Victime si rude ale ranitilor in tragicul incendiu de la Colectiv o acuza pe Andreea Marin ca ii trateaza cu dispret si ca nu le ofera informatii despre sumele de bani oferite ca donatii intr-un eveniment organizat de vedeta.

Initial, semnalul de alarma a fost tras de Cirpian Scanteie, ranit grav in incendiu. El spune ca in data de 29.11.2015, Andreea Marin a organizat un eveniment caritabil unde invitat special a fost artista Angela Gheorghiu. Pretul unui bilet la acest eveniment a costat 350 lei, bani care ar urma sa ajunga la victimele din Colectiv si la rudele celor care au pierit in flacari. Catalin Scanteie spune insa ca la sase saptamani de la acest eveniment caritabil, nimeni din cei amintiti mai sus nu a intrat in posesia vreunei sume de bani.

„Usor-usor prinde contur o noua ‘teapa’ cu fondurile stranse din donatiile pentru Colectiv! De data aceasta este vorba de „Fundatia Pretuieste viata” patronata de zana Andreea Marin care a organizat un eveniment caritabil pe 29.11.2015 unde invitat special a fost Angela Gheorghiu. Au trecut mai bine de 6 saptamani de la eveniment si desigur strangerea fondurilor, insa nici pana acum banii nu au ajuns la supravietuitorii din Colectiv sau rudele acestora. ‪#‎ImpreunaRezistam‬ Ce facem, fratilor? O luam de la capat? Presimt ca ne vom distra maxim anul acesta”, a scris Catalin Scanteie pe pagina sa de Facebook.

Mama unuia dintre ranitii la Colectiv confirma acuzatiile si dezvaluie cum a fost tratata de Andreea Marin. „Copilul meu are urechile topite si Andreea Marin isi schimba toaletele si coafurile”, a acuzat aceasta.

marin

In fata acuzatiilor, Andreea Marin a venit cu precizari, plangandu-se ca este atacate pe nedrept si a dat vina pe firma care a distribuit biletele.

marin2

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: