Scandal pe modelul Dragnea-Grindeanu intr-o organizatie PSD din Olt. Insa, fortati de locuitori, combatantii au sfarsit prin a se pupa – Video

politica

Scandal savuros in localitatea Parscoveni din judetul Olt. Primarul PSD a dorit sa il dea jos din functie pe viceprimarul PSD, insa locuitorii s-au revoltat astfel incat cei doi au fost nevoiti sa se impace si sa se pupe apoi in vazul lumii. Locuitorii comunei au asemuit scandalul dintre cei doi cu cel de la Bucuresti, dintre Dragnea si Grindeanu.

Sute de localnici au iesit, joi, in centrul comunei pentru a-i cere socoteala primarului Dumitru Matei pentru ca doreste sa-l dea jos pe colegul sau de partid, viceprimarul Marian Matei. Oamenii i-au cerut acestuia sa nu-l schimbe din functie si l-au amenintat cu referendumul de demitere in caz ca nu-si respect intelegerea. Ei au asemuit scandalul dintre membrii echipei din fruntea primariei cu cel dintre Dragnea si Grindeanu, mentioneaza Realitatea Oltului.

La presiunea locuitorilor, inainte de inceperea sedintei de Consiliu Local, membrii biroului politic al organizatiei PSD Parscoveni, au luat decizia ca primarul si viceprimarul sa-si continue proiectele promise in campania electorala, in aceeasi echipa, pana la sfarsitul mandatului, scrie Gazeta Oltului. La aflarea vestii localnicii au izbucnit in urale. Pentru a le arata oamenilor ca nu mai exista nicio urma de dusmanie intre ei, primarul si viceprimarul si-au strans mana, s-au imbratisat si s-au pupat.

olt

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: