Scandal penibil in direct la TV intre Octavian Hoandra si Turcescu: „Toti nenorocitii sunt in politica romaneasca. Plecati dracului!”

politica

Octavian Hoandra, realizator Realitatea TV, a intrat in conflict cu fostul jurnalist Robert Turcescu, devenit deputat PMP. Cei doi s-au certat in timpul unei emisiuni in direct la Realitatea TV.

„Se aduna toti ca la hoit. S-a ajuns foarte jos in politica romaneasca. Se catara pe corpul sangerand al Romaniei. Inainte de alegeri, domnule Turcescu, am spus ca toti nenorocitii din politica romaneasca trebuie sa dispara din politica romaneasca. Ii vad pe toti ca au discutii in secret. Ce mai vreti cu Romania asta? Lasati-o dracului de tara! Plecati dracului si lasati medicii sa vina si pe toti cei care au plecat din cauza voastra, din cauza negocierilor voastre nemernice! Este prea mult pentru mine sa comentez. Astea sunt negocieri? Negocierile le fac niste domni. Astia sunt politicieni care se catara pe ranile sangerande ale unei tari? Au distrus poporul. Pana cand mai negociaza?”, a zis Octavian Hoandra.

Turcescu a intervenit si a zis: „Domnule Hoandra, stiu ca sunt la dumneavoastra acasa, dar nu este politicos sa aruncati genul acesta de vorbe la adresa tuturor celor care au intrat in Parlament”.

Octavian Hoandra a replicat: „Este fix problema mea. Nu vreau o discutie cu dumneavoastra. Am sentimente bune pentru dumneavoastra, dar nu avem ce discuta. M-am saturat de 27 ani sa acord prezumtia de incredere! M-am saturat! Oamenii nu au ce vota”.

Turcescu a adaugat: „Intrati dumneavoastra in politica sa va voteze pe dumneavoastra! Haideti sa vedem cati va voteaza si asa imbunatatim Parlamentul”.

Octavian Hoandra: „N-ati vrea sa imi faceti si programul zilnic, domnule Turcescu? Poate vreti sa imi spuneti ce cafea sa beau. Nu vreau sa dialoghez cu dumneavoastra. Faceti ce doriti! Cine a castigat alegerile sa guverneze. (…) Cat tupeu sa ai, tu PNL, sa vrei sa vii la guvernare cand ai primit un sut in fund de la electorat? Rusinos!”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: