Scandal si intre comunistii din Romania. Uniunea Tineretului Comunist a fost data afara din Partidul Comunist din Romania

politica

Nu este scandal doar intre pesedisti, ci si intre tovarasii lor comunisti. Uniunea Tineretului Comunist anunta ca a fost data afara din Partidul Comunist din Romania, astfel incat va forma un nou partid.

“In urma excluderii noastre din Partidul Comunist din Romania, am decis infiintarea Comitetului de Initiativa pentru Constituirea Partidului Comunist din Romania (Maoist), un partid marxist-leninist-maoist care va urma linia marxista autentica, revolutionara, anti-revizionista trasata de marii nostri clasici Marx, Engels, Lenin, Stalin, Mao si Gonzalo. Din acest moment pagina noastra devine pagina a Comitetului de initiativa pentru Constituirea PCdR (Maoist) si a Uniunii Tineretului Comunist (Maoist). O zi buna tovarasi! MLM forever!”, se anunta pe pagina UTC.

Comunicatul este semnat de “Tov. Adrian Craciunoiu”.

Partidul Comunistilor din Romania are doar cateva zeci de membri si s-a remarcat numai prin omagii aduse anual lui Nicolae Ceausescu, la mormantul acestuia.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: