Scandal urias in PSD, Tudose il acuza pe Dragnea ca vrea sa-l dea jos, ca pe Grindeanu. A fost convocat Biroul Permanent al PSD

news

Antena 3 anunta, citand surse din PSD, ca premierul Mihai Tudose a amenintat ca demisioneaza din functie, el acuzand ca Liviu Dragnea i-a ordonat lui Marius Pieleanu sa prezinte un sondaj cu rezultate negative privind activitatea guvernului.

Sursele din PSD afirma ca pe Tudose „il supara faptul ca sondajul arata ca increderea in guvern este proasta, insa increderea in PSD este mare”. Astfel, Tudose este sigur ca la mijloc este mana lui Dragnea.

„Premierul l-a acuzat pe Liviu Dragnea ca incearca sa-i faca aceeasi evaluare pe care i-a facut-o lui Grindeanu, iar apoi cu Darius Valcov sa incerce sa-l dea jos. Tudose a amenintat ca isi da demisia si i-a spus ca daca crede ca face bine PSD-ului schimbarea a doi premieri…”, au mai afirmat sursele.

Scandalul este atat de mare incat a fost convocat Biroul Permanent al PSD, mai informeaza Antena 3.

„Eu, in general, nu comentez sondajele pentru ca orice sondaj care apare este contestabil. (…) Din partea mea, nu am nicio problema in relatia cu Mihai Tudose. In schimb, pe mine nu m-a interesat niciodata si nu ma intereseaza nici acum, intre campaniile electorale, cum sta un membru al Guvernului, cum stau eu sau oricine altcineva din Guvern sau din partid.

Ceea ce ma intereseaza: cota pentru PSD sa fie inalta si e inalta, cota de incredere in programul de guvernare sa fie inalta si e inalta, si ca programul de guvernare sa se implementeze”, a spus Dragnea, luni, la Parlament.

Marius Pieleanu a prezentat vineri, la Antena 3, un sondaj Avangarde potrivit caruia cota de incredere a romanilor in guvernul PSD-ALDE condus de Mihai Tudose a scazut in ultima luna si se afla undeva la 25-26%. El a remarcat insa ca a crescut cota de incredere de care se bucura Tudorel Toader. Pieleanu este unul dintre sociologii foarte apropiati de conducerea PSD.

„Premierul este intr-o semnificativa scadere”, a mai spus Pieleanu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: