Scandal urias la Nasul TV. Radu Moraru acuza ca un „grup infractional” i-a ocupat televiziunea, nu mai este lasat sa intre

news

Radu Moraru acuza faptul ca este impiedicat sa mai intre in sediul Nasul TV de catre un „grup infractional”. Potrivit unui comunicat care ruleaza permanent pe ecran, „Radu Moraru a fost destituit din toate functiile detinute la Nasul TV si la firma Nasul, Prietenii de Pretutindeni si Asociatii SA detinatoare a licentei TV”.

„Acest grup infractional este condus de catre Paul Alexandru Moraru, nicio legatura de rudenie cu mine. Un escroc pe care l-am prins ca atenta pe la spatele meu sa puna mina pe Televiziunea Libera. Si l-am dat afara de pe post.

Ne hartuieste cu peste 20 de procese. Dar acum a innebunit pur si simplu fiindca in urma cu citeva zile i-am platit, prin executor judecatoresc, cei 79.000 de lei, creanta pe care o avea de la Radiocom si cu care dorea sa puna mina pe Televiziune.

Practic l-am lasat fara obiectul muncii de infractor si toate procesele lui nu isi mai au rostul. Si atunci, au atacat barbar Televiziunea! Voi lupta pina la capat fiindca adevarul e unul singur si este de partea mea ! Si toate documentele arata ca eu spun adevarul”, acuza Moraru.

„De aproape 1 an de zile, ajutat de complici care vor ca Televiziunea Libera sa dispara, acest escroc umbla numai cu smecherii.
In acest moment, enervat la culme ca i-am platit Creanta de 79.000 de lei, prin executor judecatoresc, acest individ a determinat firma de paza COSEPA Security INTL sa opreasca emisiunile tuturor colegilor mei si sa scrie minciuni pe post’ cum ca Radu Moraru a fost destituit ! Pai cum asa ? Eu sint Proprietarul majoritar, sint Administrator si Garant pentru libertatea tuturor colegilor mei !

In acest moment, Alexa, Nicoleta Savin, Gabriela Calitescu, Antoanela Lazarus, Ondine Ghergut, Daniel Roxin, Doru Maries, Catalin Baditoiu, Paul Iurea, Mihai Palsu, Grigore sau eu personal sintem impiedicati de firma de paza COSEPA sa facem emisiuni”, s-a mai plans Radu Moraru.

Conform unor surse citate de Pagina de Media, conflictul dintre Radu Moraru si Paul Moraru (realizator Nasul TV, fost OTV) a plecat de la sumele de bani (peste 200.000 de euro) pe care Paul Moraru i-a pus la dispozitia lui Radu Moraru pentru statia TV.

Paul Moraru l-a acuzat pe Radu Moraru ca a folosit discretionar si in interes personal sumele de bani destinate finantarii postului (a si facut plangeri in acest sens).

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: