Scandalos: un „bombardier” din Vaslui a blocat un drum, impiedicand trecerea unei ambulante, pentru ca nu voia ca bolidul sau de lux sa derapeze de pe sosea

news

sosea, blocata, Vaslui, ambulanta, bolid de lux, derapaj

Un incident rutier mai putin obisnuit a avut loc in localitatea Bursuci din judetul Vaslui. Un sofer a blocat complet un drum public, parand a ignora complet consecintele asupra traficului si asupra vietii unei persoane aflate in nevoie de asistenta medicala urgenta.

Potrivit Stiri Diaspora, conducatorul auto si-a plasat masina pe intreaga latime a soselei, obstruand traficul in ambele sensuri. Acest comportament inconstient a creat o situatie dificila pentru toti participantii la trafic, dar mai ales pentru o ambulanta care se grabea sa ajunga la o urgenta.

Ambulanta a fost blocata timp de aproximativ 30 de minute din cauza masinii asezate haotic pe carosabil. Echipajul medical a fost nevoit sa astepte, intarziindu-si interventia intr-o situatie critica.

Motivarea soferului pentru acest gest controversat a fost legata de faptul ca masina pe care o conducea era foarte scumpa si dorea sa evite orice dauna aparuta in urma derapajului in zapada de pe sosea. Cu toate acestea, gestul sau a avut consecinte grave asupra fluxului de trafic si, implicit, asupra sanatatii unei persoane aflate in nevoie de interventie medicala prompta.

„La Bursuci trafic oprit de o masina din Murgeni. Pe motiv ca e scumpa si daca o scapa in sant, ambulanta chemata pentru o urgenta a fost nevoita sa astepte mai bine de jumatate de ora din cauza lor. Asta e tara cu care v-ati mandrit de 1 decembrie”, a scris pe Facebook unul dintre martorii la incident.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: