Scandalul Cazanciuc: „E razboi surd intre PSD si UNPR. Oprea si Iohannis s-au inteles”

news

Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu considera ca Gabriel Oprea s-a angajat in fata lui Klaus Iohannis sa nu-i lase pe cei de la PSD sa atace Justitia. Astfel se explica recentele miscari din jurul ministrului Justitiei.

„E un razboi surd intre PSD si UNPR. Sa va explic. Ieri v-am dat aici pe fb o declaratie a lui Oprea, UNPR, care spune clar ca se va desparti de PSD daca statul este atacat. Declaratia a venit la doar o zi dupa ce Oprea a avut o discutie privata cu Iohannis la Cotroceni. In dimineata asta, apare pe surse vestea ca Nicolicea, UNPR, ar putea fi numit ministru al justitiei in locul lui Cazanciuc, care, din ce inteleg, e cam pe faras. Acum putin timp, Nicolicea dezminte ca i s-ar fi propus ceva oficial, spune ca ar fi onorat daca i s-ar propune, dar tine sa adauge, Atentie!, ca nu va accepta fara acordul sefului sau de partid.

Sa va spun ce cred eu. Acum povestea nu mai e despre demisia lui Ponta, ci despre apararea justitiei. E clar ca se pregatesc lucruri necurate in Parlament. Parerea mea e ca Oprea s-a angajat in fata lui Iohannis sa nu asigure cu parlamentarii UNPR majoritate pentru ce vor ‘baietii mari’ de la PSD sa faca cu Codul Penal si alte blestematii.

Pe de alta parte, PSD incearca sa-i destabilizeze partidul lui Oprea, incercand sa atraga oameni precum Nicolicea in razboiul lor cu justitia. Nu-l considerati prost pe Nicolicea, ca el are un instinct bun de supravietuire.

Ce vreau sa spun e ca Oprea si-a luat un angajament, iar acum important e sa-si tina oamenii aproape ca sa nu se faca de ras, pentru ca PSD va incerca sa-i momeasca”, a scris Sebastian Lazaroiu pe pagina sa de Facebook.

De altfel, miercuri, a aparut informatia ca Robert Cazanciuc a anunta ca trece la UNPR, dupa ce liderii PSD au declarat ca vor sa il schimbe.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: