Scandalul din PSD l-a inviat pe Grindeanu. Fostul premier nu a uitat si nici nu l-a iertat pe Dragnea

politica

Fostul premier, Sorin Grindeanu, este de parere ca atunci cand tot mai multi lideri din PSD spun ca lucrurile nu merg in directia buna, e evident ca trebuie sa se schimbe ceva, acesta afirmand, miercuri, ca „din cauza unor mize personale” pare ca totul s-a oprit in loc.

Fostul premier Sorin Grindeanu, in prezent presedinte al Autoritatii Nationale de Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) a postat, miercuri seara, pe Facebook, faptul ca il preocupa ce se intampla in PSD.

„Am fost peste 20 de ani membru al PSD si sigur ca ma preocupa ce se intampla in acest partid. Atunci cand tot mai multi lideri importanti ai formatiunii spun ca lucrurile nu merg in directia buna, e evident ca trebuie sa se schimbe ceva. A trecut deja prea mult timp de cand pare ca totul s-a oprit in loc din cauza unor mize personale”, scrie Grindeanu.

Acesta crede ca blocajul aparut „a impartit Romania in doua si ameninta sa ne indeparteze de partenerii nostri internationali”.

„Situatia din principalul partid de guvernare trebuie sa se rezolve cat mai rapid, pentru a ne putea intoarce la prioritatile noastre ca tara”, mai spune Sorin Grindeanu.

Reactia fostului premier vine ca urmare a aparitiei scrisorii contestatarilor din PSD, de care se vorbeste de o saptamana, si care contine 19 puncte, primul dintre ele fiind legat de demisia lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte PSD si al Camerei Deputatilor. Scrisoarea e semnata de trei membri: Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu.

Comentarii: