Scandalul „idiotilor” si „prostilor” din PSD. Andrusca reactioneaza la inregistrari, Tutuianu insista ca acesta este „idiot”

politica

Ministrul Economiei, Danut Andrusca, a anuntat, miercuri, ca intentioneaza sa il dea in judecata pe senatorul PSD Adrian Tutuianu, dupa ce acesta l-a facut „cel mai idiot ministru” in cadrul unei dispcutii cu primari din Dambovita. In replica, Tutuianu a spus ca isi mentine parerea.

„Astept ca dl Tutuianu sa explice intregul context in care au fost facute declaratiile respective, precum si care sunt pasajele scoase din context si care sunt spusele sale netrunchiate. Domnia a spus ca declaratiile sale au fost trunchiate si scoase din context. Astept sa ma lamuresc in legatura cu acest lucru inainte de a-l da in judecata. Sunt un om decent si bine-crescut, dar ii rog pe toti cei tentati sa nu confunde toleranta mea. Totul are o limita”, declarat Andrusca pentru ZiarTarguNeamt.ro.

In replica, Tutuianu a declarat ca isi mentine parerea despre Andrusca.

“Expresia nu-mi apartine mie (‘e prost, ca nu poate sa asculte nici cinci minute’), apartine unui om din Ministerul Economiei, dar nu am nicio indoiala ca exista un anume suport pe acest subiect. Daca dansul vrea sa faca un asemenea gest, va asigur ca voi merge in instanta, stiu sa ma apar, sunt avocat de meserie si stiu foarte bine ce vorbesc (…)”.

Intrebat daca are aceeasi parere despre ministrul Economiei, Tutuianu a raspuns afirmativ.

“Am aceeasi parere si acum. L-am invitat pe domnul ministru sa vina in judetul Dambovita intr-o vizita, am stabilit un program cu trei saptamani inainte, a fost agreat impreuna in dimineata zilei in care era programata vizita – cunoscuta si de presa locala. Mi-a reconfirmat ca este prezent la ora 10,00. La ora 10,00, m-am trezit la Consiliul Judetean Dambovita cu un secretar de stat si un consilier de la cabinetul ministrului. L-am sunat sa-l intreb daca s-a intamplat ceva, vreau sa va spun ca nu mi-a raspuns nici astazi. Si al doilea lucru pe care il spun foarte ferm: in judetul Dambovita exista trei societati comerciale din industria de aparare, pe care le gestioneaza Ministerul Economiei. La momentul acesta, in aceasta industrie sunt probleme cu totul deosebite”, a sustinut Tutuianu.

Adrian Tutuianu a afirmat intr-o intalnire cu primari si consilieri judeteni, conform unor inregistrari difuzate de Romania TV, ca ministrul Economiei, Danut Andrusca „este atat de prost incat nu poate asculta mai mult de 5 minute cand vorbeste cineva cu el”, iar singura legatura a acestuia cu economia este faptul ca „a avut o vulcanizare”.

„De exemplu, a sarit la mine tot de la Piatra Neamt, presedintele de organizatie. (neinteligibil) …un fel de intrebare la masa acolo. Bai, lasati-ma voi cu ale voastre nu stiu ce. Si i-am spus Domnul…”, cum il cheama pe asta, Arsene…Dumneata sa vii sa vorbesti cu mine la modul asta cand oi avea rezultatele mele. Deocamdata la Neamt sunt majoritate”. Si, al doilea, ne vei explica de ce ai nominalizat cel mai idiot ministru care este ministrul Economiei. Acest ministru este atat de prost incat nu poate asculta mai mult de 5 minute cand vorbeste cineva cu el. Si are legatura cu economia urmatoare: a avut o vulcanizare”, a spus Tutuianu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: