Scandalul Mitica rupe PSD-ul. Badulescu il sfideaza pe Ciolacu: „Domnul Dragomir ramane, e luptator”

actualitate

Presedintele PSD Sector 3, Aurelian Badulescu, a anuntat vineri la Europa FM ca Mitica Dragomir va ramane consilier general al PSD chiar daca Marcel Ciolacu i-a cerut ca acesta sa fie retras de pe lista.

„Domnul Dragomir ramane, e luptator. Doamna Lipa ramane cu noi”, a anunta Badulescu.

Marcel Ciolacu a anuntat vineri ca prezenta lui Mitica Dragomir pe lista consilierilor generali este „inoportuna”. Dragomir a fost pus pe lista de Gabriela Firea si a anuntat ca nu vrea sa se retraga.

„Am avut o discutie separata cu presedintele organizatiei Sectorului 3, deoarece am luat act de declaratiile publice ale domnului Mitica Dragomir. Am cerut organizatiei Sectorului 3 sa analizeze de urgenta situatia, astfel incat pana la validare sa am o decizie a organizatiei daca domnul Mitica Dragomir va fi sau nu validat ca si consilier general al Capitalei. Eu mi-am expus punctul de vedere fata de colegii mei, lucru normal, acum urmeaza decizia colegilor mei de la Sectorul 3. Nu as dori sa intru in detalii, nici cu trecutul domnului Dragomir, nici cu prezentul. Eu consider ca este inoportuna prezenta domnului Mitica Dragomir pe lista de consilieri generali”, a declarat Marcel Ciolacu vineri la sediul PSD.

Gabriela Firea s-a spalat pe maini si a pasat problema la Badulescu.

„S-a pus si aceasta problema (invalidarea lui Dragomir – n.r.), iar presedintele PSD Sector 3, Aurelian Badulescu, a primit sarcina din partea conducerii centrale sa organizeze de urgenta o sedinta statutara in care sa analizeze aceasta situatie, avand in vedere reactiile publice care au aparut in ultima perioada, si sa se ia o o decizie in consecinta si in conformitate cu sarcina primita de la conducerea partidului”, a afirmat Firea, la sediul PSD, la finalul unei sedinte cu conducerea partidului.

Intrebata daca este de acord cu invalidarea lui Dragomir, Firea a aratat ca se afla „intr-o pozitie ingrata”.

„Ce sa spun, eu am o pozitie ingrata, pentru ca, asa cum stiti, am validat lista de consilieri generali pentru ca ni s-a dat aceasta posibilitate, sa avem autonomie. (…) Au fost propuneri de la colegii nostri, de la cele 6 sectoare, practic nu toate propunerile le-am facut eu. (…) Eu nu ma pricep la sport in general si nu ma pricep la fotbal si au fost colegi care au spus ca trebuie sa vina alaturi de noi personalitati din lumea sportului care reprezinta toate cluburile cu notorietate – Steaua, Dinamo, Rapid. Au fost facute aceste propuneri, am mers in alegeri, am castigat cel mai mare grup de consilieri generali si anume un numar de 21. Acum au aparut aceste discutii. Nu pot sa nu remarc faptul ca, daca domnul Dragomir era pe lista PNL, probabil ca nu erau atat de multe acuze in spatiul public. Asa, fiind pe lista PSD, noi intotdeauna sa fim criticati si in noi si in colegii nostri se arunca cu foarte mult noroi”, a sustinut Firea

Mitica Dragomir refuza sa renunte la mandatul de consilier general, in contextul in care conducerea PSD nu vrea sa-i valideze mandatul. „Voi fi consilier general. Am dat cazier, am completat tot ce trebuie, am facut sedinta… Eu nu renunt. Eu sunt organ ales, pe mine m-a ales poporul”, a declarat, joi, Dumitru Dragomir.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: