Scandalul se amplifica in PNL. Se cere demisia lui Atanasiu: „Sa mearga la PSD, intre smecheri si hoti”

politica

Europarlamentarul PNL, Traian Ungureanu, unul din apropiatii lui Vasile Blaga, ii cere lui Teodor Atanasiu sa demisioneze din partid dupa aparitia inregistrarilor audio de la o reuniune la Bistrita, unde de fata cu Alina Gorghiu, acesta a spus ca PNL a pacalit PDL.

”Liberalii! Ii cunoastem demult dar Teodor Atanasiu ne ajuta sa ii cunoastem si mai bine. Ideea de baza ilustrata de Atanasiu in declaratiile inregistrate la Bistrita spune asa: numai fraierii negociaza onest iar noi nu sintem fraieri!

Contributia lui Atanasiu nu contrazice doctrina si istoria partidului. Oricine se asaza la masa cu liberalii are nevoie de o retrovizoare gigant pentru a vedea, la timp, ce gropi se sapa si ce proiectile sau soparle zburatoare vin din spate.

Pentru toate astea, Teodor Atanasiu trebuie sa demisioneze. Deasemenea, ar fi de aflat ce cred Alina Gorghiu si Marian Petrache, martori la expunerea de la Bistrita, despre cugetarile lui Teodor Atanasiu. Teodor Atanasiu nu mai poate ramine in partidul pe care crede ca si l-a facut escrocind PDL. Nu mai e loc.

Catalin Predoiu nu va infiinta, de dragul lui, un post de Ministru pentru Relatia cu PSD, in noul guvern.Teodor Atanasiu are ocazia sa se intoarca acolo unde se simte bine. Linga Victor Ponta. Intre smecheri si hoti, singurii pe care stie sa ii respecte”, a scris Traian Ungureanu pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: