Scandalul Sosoaca se amplifica: „M-a agresat fizic”. Senatoarea a obtinut „ordin de protectie” contra sotului Sosoaca. Acesta este cautat de politie pentru a-i fi montata o bratara de monitorizare

politica

Diana Sosoaca, candidatura, primaria Iasi, Mihai Chirica

Senatoarea Diana Sosoaca a depus marti o plangere la politie in care isi acuza sotul, Silvestru Sosoaca, ca „o agreseaza din punct de vedere emotional, fiindu-i creata astfel o stare de temere”.

„La data de 02 aprilie 2024 Politia Capitalei- Sectia 6 a fost sesizata direct de catre o femeie cu privire la faptul ca sotul sau o agreseaza din punct de vedere emotional, fiindu-i creata astfel o stare de temere.

Totodata, femeia a precizat ca in trecut, sotul sau a agresat-o si fizic.

In urma celor sesizate a fost intocmit formularul de evaluare a riscului, context in care a fost emis un ordin de protectie provizoriu.

De asemenea, victima si-a exprimat acordul cu privire la montarea unei bratari de monitorizare electronica in sarcina barbatului.

In cauza, a fost intocmit un dosar penal, sub aspectul savarsirii infractiunii de violenta in familie, raportat la infractiunile de amenintare si hartuire, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2.

Avand in vedere faptul ca barbatul nu s-a prezentat la sediul sectiei pentru montarea sistemului de monitorizare, politistii au demarat verificarile, in vederea depistarii acestuia.

Astfel, politistii s-au sesizat din oficiu si cu privire la savarsirea infractiunii de incalcarea unei masuri dispuse prin ordinul de protectie provizoriu, emis anterior.

Cercetarile sunt continuate de politisti din cadrul Sectiei 6, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2, sub aspectul savarsirii infractiunilor de violenta in familie si nerespectarea masurilor dispuse prin ordinul de protectie”, a anuntat politia.

Sosoaca a intrat apoi in direct la Antena 3 unde a detaliat „agresiunile” la care ar fi fost supusa de sotul ei.

„M-am saturat sa fiu pusa la stalpul infamiei. A luat-o razna, am fost nevoita sa solicit emiterea unui ordin de protectie pentru mine si fetita mea de 11 ani care a trait in teroare alaturi de acest om. De-a lungul a doi ani m-a amenintat sa imi dau demisia altfel ma va face de ras in fata intregii lumi. Mi-a cerut sa demisionez din functia de senator. Au fost agresiuni fizice, am depus poze, pe el l-am dat afara cand s-a napustit asupra fetitiei mele, Tais. Si de fosta sotie a divortat din cauza unor violente grave. M-a lovit de prea multe ori. Am tacut fiindca era lupta impotriva sistemului. Noi eram priviti ca un cuplu model. Totul pana la copilul meu. Si fetita a fost luata de gat si ridicata in sus. Pe mine m-a amenintat cu un cutit”, a sustinut Sosoaca.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: