Scapat pe moment de sentinta, Dragnea organizeaza CEX al PSD. Schimba trei ministri, printre care si Tudorel Toader

politica

Surse din PSD, citate de televiziunile de stiri, anunta ca Liviu Dragnea a convocat Comitetul Executiv al PSD pentru ziua de miercuri. Dragnea va inlocui trei ministri, printre care si Tudorel Toader.

Vor fi inlocuiti ministrii care se afla pe lista PSD pentru europarlamentare, Rovana Plumb si Natalia Intotero, precum si Tudorel Toader. Ministrul Justitiei a starnit nemultumiri puternice intrucat nu a promovat ordonantele de urgenta pe justitie.

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat, luni, ca premierul Viorica Dancila trebuie „sa stea de vorba urgent cu ministrul Justitiei” si sa inteleaga ca trebuie sa dea ordonantele de urgenta pe justitie „pe care le asteapta toata lumea”.

Intrebat in legatura cu faptul ca premierul Viorica Dancila nu participa la Strasbourg la dezbaterea din Parlamentul European, Radulescu a spus: „Probabil ca premierul se pregateste sa dea ordonantele pe care le asteptam de mult timp, impreuna cu domnul ministru, nu glumesc”.

„Eu cred ca doamna premier trebuie sa stea de vorba urgent cu ministrul Justitiei, trebuie sa inteleaga ca trebuie sa dea aceste ordonante de urgenta pe care le asteapta toata lumea. Daca nu, o sa vedem cand facem Comitet executiv ce vom hotari noi”, a adaugat Radulescu.

Intrebat daca Tudorel Toader trebuie sa mai ramana ministru al Justitiei, Radulescu a raspuns: „Sa nu mai ramana”.

Mai mult despre: ,


Comentarii: