Scenarii in Iasi: De ce i-a pedepsit BINOMUL SRI-DNA pe Adomnitei si Nichita

news

Un cunoscut jurnalist din Iasi dezvlaluie care sunt teoriile la moda in oras despre problemele pe care le au cu DNA primarul Gheorghe Nichita si presedintele CJ Cristian Adomnitei.

„Pentru ca stiu ca va plac conspiratiile, cei care cred in teoria Binomului SRI-DNA spun ca Adomnitei a fost pedepsit pentru ca devenise prea demagogic cu autostrada Est-Vest si ca avea planul sa provoace o rascoala a Moldovei impotriva Bucurestiului, desi i s-a explicat de o mie de ori ca in faza actuala este imposibil sa faci si Pitesti-Sibiu, ceruta de UE si de toti investitorii, si Iasi-Targu Mures.

Adomnitei a enervat niste oameni foarte grei cu tonul lui de seful clasei, care iti baga degetul aratator in piept si-ti spune: ‘Asculta, prietene, iti explic eu cum sta treaba’.

Mult timp au stat unii sa-l analizeze, vazandu-l cum se bate cu caramida in piept ca el nu face ca altii, ca el nu fura, ca el e singurul care stie si poate, iar concluzia la sfarsit a fost ca e numai gura de el. Asa ca l-au linistit.

Iar la Nichita e mai simplu: i s-a spus sa numeasca un succesor si n-a vrut sa priceapa”, a scris jurnalistul Gabriel Gachi pe pagina sa de Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: