„Scene oribile” pe Aeroportul Otopeni. Becali a injurat si a agresat un europarlamentar roman: „A urlat porcarii de nereprodus”

politica

Europarlamentarul Cristian Preda anunta ca a fost injurat si agresat de Gigi Becali pe aeroportul Otopeni dupa ce a intrebat in ce calitate trece acesta pe la poarta de protocol.

„Scene oribile la Otopeni, la plecarea spre Strasbourg. Il vad pe Gigi Becali trecand pe la poarta de protocol. Il intreb pe ofiter de ce trec puscariasii pe acolo. Becali aude si incepe sa injure ca la usa cortului. Ma urmareste prin aeroport amenintandu-ma si urland porcarii de nereprodus. Apoi trage un sut in geanta pe care o port pe umar. Grapini si Busoi il imbratiseaza. Scap de martafoi zicandu-i ca voi chema politia”, a scris Cristian Preda pe Facebook.

Intr-o filmare prezentata de Antena 3, Gigi Becali pare sa ii dea o replica lui Preda si afirma ca, daca fostul presedinte Traian Basescu nu il baga pe liste la alegerile europarlamentare, murea de foame.

“Cheama politia. (…) Daca nu te baga Basescu pe liste, mureai de foame, si l-ai tradat imediat. Ca sa-ti arat eu tie, sa mai faci tu lumea puscarias ca na, esti europarlamentar”, ii spune Becali lui Cristian Preda.

In replica, europarlamentarul afirma: „Judecatorul v-a zis asa (puscarias – n.r.). De ce va enervati pe mine? Vedeti-va de Steaua”.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: