Sceneta penibila cu Dancila. A instalat o scena si un pupitru cu numele lui Klaus Iohannis

politica

Viorica Dancila, candidatul PSD la prezidentiale, il asteapta pe Klaus Iohannis, candidatul PNL la prezidentiale, la Palatul Parlamentului, cu o scena pregatita pentru dezbatere, in spatele celor doua pupitre amplasate fiind trecute numele lor. Aceasta, desi Klaus Iohannis este la Bacau si a anuntat ca nu se duce.

Invitatia lansata de catre Viorica Dancila la dezbatere este pentru ora 20.00.

Desi PNL a anuntat ca Iohannis nu va da curs invitatiei, acesta aflandu-se, de altfel, la Bacau, echipa de campanie a PSD se pregateste pentru dezbatere.

La Palatul Parlamentului au fost amplasate doua pupitre in spatele carora scrie numele candidatilor, respectiv Viorica Dancila si Klaus Iohannis, informeaza Mediafax.

O sceneta similara a avut loc si acum cinci ani, in studioul Antena 3, la emisiunea lui Gadea, cand Iohannis a refuzat sa vina la o „dezbatere” cu Victor Ponta. „In platou a existat si un scaun gol cu numele lui Klaus Iohannis, iar moderatorul si premierul nu au ezitat sa-i puna intrebari transante ‘scaunului Iohannis'”, scria atunci hotnews.ro.

In ultima zi de campanie electorala inaintea celui de-al doilea tur de scrutin, candidatul PSD la presedintie Viorica Dancila l-a invitat din nou pe presedintele Klaus Iohannis la o confruntare, la Palatul Parlamentului, sustinand ca echipa ei incearca sa ia legatura cu staff-ul contracandidatului.

Mai mult despre: ,

Comentarii: