Carmen Iohannis, SPERIATA la cinci dimineata de un BETIV. Ce masura a luat SPP

news

Incepand de vineri, in fata casei de la Sibiu a presedintelui Romaniei  a fost instalata o toneta pentru angajatii SPP. „Ora de Sibiu” relateaza ca, de curand, sotia presedintelui a fost trezita la cinci dimineata de un betiv care a sunat la interfon.

„Forfota mare vineri peste strada unde locuieste presedintele Klaus Iohannis la Sibiu. Asta pentru ca acolo mai multe echipe de muncitori au lucrat de zor pentru amplasarea a unui mini-container care sa fie folosit ca post de control  pentru agentii SPP care pazesc non-stop resedinta din Sibiu a Presedintelui Romaniei.

Decizia este luata dupa ce saptamana trecuta a avut loc un incident. Sotia Presedintelui a fost trezita din somn la ora 5.00 dimineata de un necunoscut care a sunat la interfonul casei. Carmen l-a sunat pe Klaus, iar acesta a alertat SPP-ul. Se pare ca dupa incident agentii SPP s-au plans ca au parte de conditii inumane in timp ce pazesc casa lui Iohannis. Atunci s-a luat decizia amplasarii acestui post de paza”, scrie Ora de Sibiu.

Potrivit publicatiei, angajatii SPP vor fi la post in fata casei incepand de sambata.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: