Scindare in partidul Monicai Macovei. Lider M10: „Niciodata nu voi mai reveni in aceasta organizatie”

politica

Presedintele M10 Bucuresti, Mihai Politeanu, si-a anuntat demisia din organizatie. Politeanu era unul dintre cei mai apropiati oameni ai Monicai Macovei, i-a fost consilier personal timp de mai multi ani.

Mesajul de demisie a fost postat pe 31 martie pe Facebook. „Mi-am dat demisia din M10. In urmatoarele saptamani ma ocup de lucrurile personale, neglijate atatia ani”, a scris Politeanu. Prietenii lui au crezut ca este o gluma de 1 aprilie.

Insa Politeanu a revenit cu precizari joi seara. „Multumesc tuturor celor care mi-au trimis e-mail-uri, sms-uri, mesaje pe FB sau m-au sunat. Nu am raspuns aproape nimanui si imi cer scuze. Imi iau cateva saptamani pentru mine sa rezolv lucruri personale.

Mi-au fost comunicate in ultimele zile tot felul de posibile rezolvari si scenarii prin care sa revin in M10. Va multumesc, dar nu e cazul. In nicio forma si niciodata nu voi mai reveni in aceasta organizatie”, a anuntat consilierul Monicai Macovei tot pe Facebook.

El a lasat de inteles ca va fi parte a unei noi constructii politice.

„Va promit, insa, ca vom ramane impreuna toti cei care suntem azi orfani de o forma de reprezentare a valorilor in care credem. Indiferent in ce forma. De altfel, asta mi se transmite si asta imi doresc si eu.

Multumesc tuturor celor care s-au implicat in filiala Bucuresti a M10, chiar daca ramaneti sau nu in organizatie. Va pot spune ca bateam la fund orice organizatie de partid existent in termeni de valoare umana, implicare, organizare si solutii. Si nu glumesc”, a mai scris Politeanu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: