„Sclavagism in stare pura la copii!”. Adevarul despre un nou fake-news marca PSD, copiii NU erau legati cu sfoara

politica

O filmare in care mai multi copii o urmeaza pe invatatoarea lor, tinandu-se de o sfoara, a devenit virala pe Facebook, sustinandu-se ca acesti copii sunt „legati ca sclavii”. Filmarea a fost ditribuita masiv de propagandistii PSD.

„Asta este Romania Normala a lui Werner si a PNL-ului!! Sclavagism in stare pura la copii!! Mda, s-au dus dracu doua secole de evolutionism…. Sclavagism si dictatura in Romania, in 2020 tara membra UE…. Fmm de ticalosi!! Copiii sunt plimbati cu sfoara, exact ca vitele…. Werner : ‘Copiii se obisnuiesc repede, cu lucrurile neplacute’!”, a scris Codruta Cerva pe Facebook, o activita PSD de notorietate.

Insa realitatea este cu totul alta, fiind prezentata chiar de catre mama unuia dintre copii, Vivi Gheorghe.

”Povestea s-a intamplat la scoala la care invata si copilul meu! Invatatoarea i-a adunat in parc, ca acolo nu era asa aglomerat, si a pornit cu ei dinspre parc spre scoala. Atunci i-am vazut eu.

Nu erau legati cu sfoara. Erau bucle din metru in metru, de care copiii se tineau. Am admirat ideea, recunosc. Intr-un sistem care ne cerea sa ne luam colegul de mana de fiecare data cand ne asezam in formatie, in acest sistem care trebuie sa functioneze asa cum e el in pandemie, sa vii cu o idee prin care sa reusesti sa tii uniti niste copii care, probabil (s-ar putea sa fie clasa pregatitoare), nu se cunosc intre ei, mi se pare de aplaudat.

Si sa-i tii uniti in ce conditii? Nu doar sa nu se atinga, dar sa si pastreze distanta!

Copiii se tin de sfoara, fiecare la o bucla, si merg dupa invatatoare. Asta se face si prin strainatate si mai sunt gradinite si pe la noi (am auzit de la prietene). Gasiti exemple si pe Youtube.

Dar suntem 2020, toata lumea are telefon si Internet si toti suntem creatori de continut. Cineva ii filmeaza (pare sa fie la final, la iesirea din scoala) si ii pune pe Facebook (cel mai probabil fara acordul parintilor).

Filmarea apare pe Facebook si e prezentata in cu totul si cu totul alta nota. Oamenii comenteaza si distribuie.

Profesorii si parintii sunt injurati in egala masura. Romania e strigata sa se trezeasca. Pare ca nimeni nu se uita, de fapt, la filmare: ca se vede ca nu e niciun copil legat. Cei care comenteaza compara copiii cu sclavii sau cu cainii, parintii sunt acuzati ca nu iau atitudine si toti sunt indignati de ceea ce vad: puscarie, lagar etc.Romania, vezi ca daca o sa te trezesti, nu o sa ne gasesti prea bine!

PS: Eu am raportat postarea”, a anuntat Vivi Gheorghe.

Mai mult despre:

Comentarii: