Scoala din Focsani renovata cu o suma exorbitanta: 1,3 milioane euro. Cum s-au laudat oficialitatile: „Jertfa si recunostinta”

politica

O scoala din Focsani a fost renovata, cu bani de la Ministerul Dezvoltarii, cu o suma record de 1,3 milioane de euro. Valeriu Nicolae afirma ca, cu acesti bani, „s-ar fi putut construi o scoala nou, nouta cu tot cu mobilier de 3200 de metri patrati”.

Anuntul privind renovarea scolii a fost facut de viceprimarul din Focsani, Ana Maria Dimitriu.

„Jertfa si recunostinta sunt cuvintele simbol care exprima bucuria incheierii unui proiect de reabilitare a Scolii Gimnaziale ‘Ion Basgan’ in valoare de peste 60 miliarde de lei vechi.

Finantarea a fost suportata, in proportie de 98%, de Ministerul Dezvoltarii, o investitie atat de necesara, care a fost posibila cu implicarea si sprijinul ministrului vrancean Ion Stefan.

Astazi a avut loc slujba de sfintire a acestei unitati de invatamant in prezenta Inaltpreasfintitului Parinte Ciprian, Arhiepiscopul Buzaului si Vrancei. Astfel elevii, profesorii si parintii se pot bucura de o scoala la standarde europene!”, a anuntat Dimitriu pe Facebook.

Valeriu Nicolae anunta ca suma cheltuita pentru renovarea scolii din Focsani este exorbitanta.

„Mi-a venit rau. Am ras ca prostul la ‘jertfa si recunostinta’ PNL-istei de la Focsani – vezi postarea de dimineata. Dupa ce m-am uitat pe SEAP mi-a inghetat rasul. Nu numai ca au trecut de la 4.41 milioane la 6 milioane (adica undeva la 1.250.000 de EUR) pentru reamenajarea unei scoli dar ei se si lauda cu asta.

Auzind costurile un inginer constructor cu niste megaproiecte s-a stricat si el de ras spunand ca aia e probabil scoala lui Becali, plina de marmura ca altfel nu are cum sa coste atat daca nu se scufunda intr-un lac din apropriere.

Mai clar, s-ar fi putut construi o scoala nou, nouta cu tot cu mobilier de 3200 de metri patrati. Adica o scoala mai mare decat scoala in cauza. Aia cu jertfa nu mai suna asa grav acusi…”, a scris Nicolae pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: