„Scolarii din Romania ar trebui sa fie fericiti ca PSD nu ii obliga inca sa se angajeze” – Replici usturatoare dupa declaratiile penibile ale lui Liviu „genunche” Pop

news

Perlele lui Liviu Pop, ministru PSD al Educatiei, nu raman netaxate de politicieni. Prezent la emisiunea „In fata ta”, de la Digi24, joi seara, ministrul Educatiei, Liviu Pop, a explicat ca: „Educatia este gratuita conform Constitutiei! In fapt, cineva trebuie sa asigure aceasta gratuitate. Statul asigura o parte din gratuitate. Parintele asigura alta parte din gratuitate, dar pentru copil e gratuit! Copilul nu plateste nimic! Dar plateste scoala si parintele”. Si asta nu e singura „obligatie” a parintilor.

In replica, Eugen Tomac comenteaza ca scolarii ar trebui sa fie bucurosi ca PSD nu ii obliga sa se angajeze.

„Ministrul educatiei spune lucruri trasnite

Scolarii si prescolarii din Romania ar trebui sa fie fericiti ca PSD nu ii obliga inca sa se angajeze pentru a-si plati studiile.

Asta rezulta din declaratiile de astazi ale ministrului educatiei, Liviu Pop: „Educatia e gratuita conform Constitutiei. In fapt, cineva trebuie sa asigure aceasta gratuitate. Statul asigura o parte din gratuitate, parintele asigura alta parte din gratuitate, copilul nu plateste nimic”.

Ce ar trebui sa faca acei copii ai caror parinti sunt in imposibilitate de a le finanta educatia? Ar trebui sa isi ia un part time job sau un full time job?”, scrie Tomac pe Facebook.

Si Nicusor Dan a avut o reactie, tot intr-o postare pe Facebook.

„Educatia e gratuita conform Constitutiei. In fapt, cineva trebuie sa asigure aceasta gratuitate. Statul asigura o parte din gratuitate, parintele asigura alta parte din gratuitate, copilul nu plateste nimic” – ministrul Educatiei, dl Liviu Pop, cel care crede ca in limba romana exista cuvantul ”genunche”.

Va amintesc ca ministrul Liviu Pop este si cel care a incercat sa-l scape pe Victor Ponta de analiza plagiatului, desfiintand comisia care urma sa cerceteze lucrarea fostului sef al dlui Pop, pe linie de partid si de guvern.

Acum, dl Pop il are sef pe linie de partid si de guvern pe dl Liviu Dragnea, dar asta nu l-a schimbat cu nimic.

Nici in educatie, nici in activitatea in interesul cetateanului”, a notat Nicusor Dan.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: