„Scopul lui Dragnea este sa ajunga presedinte, de aceea insista sa isi ia firmanul de la Tel Aviv. Nu are nicio sansa” – Verdictul unui fost lider PSD

analize

Cozmin Gusa, fost secretar general al PSD, afirma ca vizitele dese pe care Liviu Dragnea le intreprinde in Israel au legatura cu intentiile sale de a obtine Presedintia Romaniei. Gusa afirma ca Dragnea nu are, insa, nicio sansa.

”Sa ajunga presedintele Romaniei, asta este scopul lui, de aia merge tot timpul, insista sa isi ia firmamul de la Tel Aviv. Prima data a fost refuzat de Benjamin Netanyahu la intalnirea oficiala. Nu zic ca nu a avut loc o intalnire, nu a avut loc o declaratie de presa, asta inseamna ca nu a avut loc o intalnire oficiala”, a declarat Gusa intr-un interviu pentru DC News.

El a spus ca Dragnea nu are nicio sansa sa castige presedintia intrucat nu este „respectabil” si nu are „carisma”.

”Asta nu este un lider respectabil, Iliescu a fost un intelectual de stanga de moda veche, dar a fost. Adrian Nastase a fost si este un intelectual de stanga, de asemenea, mult mai respectat in plan public decat Ion Iliescu. Mircea Geoana, un tip alfabetizat din punct de vedere geopolitic, bine educat, cu o imagine externa foarte buna si chiar si Ponta. PSD a avut presedinti prizabili, respectabili, oameni care nu au facut facultatea la fara frecventa si care au acces la idei si la expertiza.

Dragnea nu are aceasta posibilitate neavand carisma nici nu poate sa inflacareze masele iar gesturile lui de autoritate cu batem in microfon unei televiziuni care ne-a fost prietena si care cand ne-a criticat o data ne batem joc de ea, nu ajungem cu nimic. E un soi de aroganta care l-a pierdut si pe Adrian Nastase, care l-a pierdut intr-o mare masura si pe Victor Ponta, dar ei aveau de unde sa piarda. Dragnea nu are de unde sa piarda. PSD nu are cum sa se prezinte in alegeri cu un candidat mult sub scorul partidului pentru ca nu poate sa il faca presedinte si necarismatic. Mircea Geoana avea un soi de carisma mult mai putina decat Adrian Nastase, dar ajunsese in campanie de la un 13% cu cat a pornit in 2009, ajunsese la un scor apropiat de scorul partidului si nu doar de la partid, lua si din alta parte”, a mai spus Gusa.

”Problema lui Dragnea este asta cu partidul, partidul l-a prins cu minciuna”, a subliniat fostul lider PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: